N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Jan 2011

Main Beskal

Salam Semua...

Kali ni nak story mory pasal dak Mirul..
eemmm alhamdulilah.. sekarang ni perkembangan dia amat la memberangsangkan..
bangga gak la ngan perkembangan dia..
seusia dia 3 thn 8 bulan dia dah pandai main beskal tanpa roda belakang..
maksud aku roda yg tecik tu ha..



hah tu dia.. klu dulu dia belum pandai nak main beskal tanpa roda belakang ni..
sekarang ni kemain eksen lagi..
dah siap kayuh kedepan kebelakang lagi..
siap ngan beskal dia yg kat umah atok dia pun
dah tanggalkan roda tecik tu..
siap suruh pasang stand beskal lagi..
laju je duk kayuh beskal..
sib baik la umah aku tu laman luas..
puas la main kat luar...
klu kat umah atok dia.. ada gak laman..
tapi tak la luas cam kat umah kg..
so hari2 la klu blh nak main beskal..
tak kira panas ke apa ke..
tgh kemaruk nak main kan..
aku biarkan je..
maklum anak lelaki ni kan lasak..
tak kan nak larang kan..
cuma aku pantau je dari jauh..
asalkan jgn main kat jalan raya sudah..
eemm tu la kisah dak Mirul ngan beskalnya..





11 ulasan:

Gieyana berkata...

mirul mmg pandai naik beskal tanpa roda kt tepi tue ka? cayalah Mirul!hihii

NzA berkata...

amboi dh pndai kayuh basikal ye...mesti la baru2 pndai kemaruk tu....

J@J@ / Bini The Rock berkata...

jom Mirul..round 1 kampong.

erienz berkata...

antie nk tumpang belakng lah...blh x? :)

Wanie berkata...

pandainya mirul naik basikal guna 2 tayar ja..
Anak wani yg 6 thn pun still tak berani lagi...kawasan rumah terhad..jrg nak bagi dia naik basikal..

Apa2 pun mirul dah besar dan makin pandai...

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
a'ah... sekarang ni kemain eksen lagi.. main beskal tanpa roda tepi

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
eemmmm tu la kak

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
jom.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
jom naik... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
emm tu la.. terkejut gak tgk masa mula2 dia pandai tu... alhamdulilah ngan perkembangan dia

Mak Su berkata...

kita layankan ajer, aktif bermakna sihat :)