N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Jan 2011

Alhamdulilah..

Salam Semua

Selamat pagi Rabu..
eemmm pagi ni kat Jb cocer mendung skit masa aku keluar umah..
maklum la.. semalam ptg hujan berlarutan smpi mlm...
tapi masa aku taip n3 ni.. alhamdulilah cocer dah semakin cerah.. :D
Mood pun ikut persekitaran cocer la plak..

Semalam masa time lunch aku ngan officemate
planning nak g pej. pos..
kebetulan aku dpt surat berdaftar
n ofcmate aku nak keluarkan dividen ASB..
so kami pun g la sama

kami g ke pejabat pos Majidee
di sebabkan pos daftar aku tu memang kena ambik kat sini..
so kena la gak kan...
eemmm nak tau apa dia pos daftar yg aku dpt tu..
eemmm ni la pos berdaftar tu..
aku berdebar gak la.. apa la isi kandungannya..


buka tgk ada sampul surat dari Johson
aku dah tau dah.. apa dia...
sebab minggu lepas aku ada dpt call dari KL
utk confimkan alamat aku tuk urusan pengeposan..

surat dari Johson... wish tahniah.. sebab aku
terpilih antara 50 org pertama yg melakukan survey tuk Johson
n ganjaran nya aku dpt ni...



voucher RM50 di Jusco outlet...
best2... blh shoping2...
tu yg senyum smpi ketelinga..
eemmm alhamdulilah.. rezeki tuk Mirul..




12 ulasan:

atty's berkata...

rm50..banyak tuh..leh sopink menan.utk amirul

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

rejeki tu....

mummy_ayu berkata...

tahniah!!! murah rezeki..banyak gak tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
eemmm hik..hik.. tak la beli menan kot..blh baju mirul plak

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
eemmm tu la.. syukur alhamdulilah

Nida berkata...

wah syoknya.... rindu nak shopping kat Jaya Jusco :(

kakyong berkata...

wahh.. tahniah.. bertuah mirul..

erienz berkata...

alhamdulilah...tahniah...blh gi jusco tebrau...

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
eemmm kita pun lama dah tak g sana

CuTeMiUt78 berkata...

~kakyong~
thanks kak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
betul la.... tu je yg terdekat kan