N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Jan 2011

Bakal Pelumba F1

Salam Semua...

Selamat pagi Jumaat..
yeeaaaa... Jumaat dah...
skeee la kan.. sebab hujung minggu dah ni..
ptg ni blk keja memang terus blk BP la kan..
biasa la tu.. rutin harian.. :D

Hari ni kat JB agak mendung..
pagi tadi masa keluar umah...gerimis gak la...
tapi sib baik la hari ni tak berapa jammed..
makanya cepat je la smpi ofc kan.. :D

Emmm lama tak story mory pasal aktiviti Mirul..
hari ni nak story mory aktiviti Mirul setiap malam..
sekarang ni adik aku merangkap ucu Mirul dah keja
sementara nak tunggu result SPM keluar kan..
so dari boring duk umah..
dia g la keja kat Giant... cari pengalaman gitu..
memandangkan.. adik aku blk keja kul 10 mlm..
memang hari2 kena ambik dia la kan..
nak blk naik bas.. mana ada bas mlm2 buta tu.. :D
so sementara nak tunggu adik aku blk..
ni la aktiviti Mirul..


hah.. tu dia.. cewah.. ya..ya..ooo je..
konon2 cam tau main la kan..
padahal.. tak masuk token pun..
tgk gambo tu gerak2 je..
sambil eksen konon2 dia la yg main..
memang sengaja aku tak masuk kan token..
membazir je singgit...
sebab bukan dia tau main pun...
setakat pusing2 kan stereng tu je..
meh tgk beberapa lagi gambo yg aku snap..


tgn sebelah siap pegang gear tu.. padahal.. takde makna pun..


pusing jgn tak pusing.. kemain pusing lagi stereng tu.. :D



vrooommm..vrooommm.. siap mulut pun sama bising ngan menan tu..


kemain lagi kukuh pegang stereng tu...



ahhhaaakksss... duduk dpn betul..
ni kes kaki tak smpi nak pijak pedal kat bawah tu..
heh..heh..heh..
berangan je anak aku ni tau..
eemmm takpe la nak... buat masa ni belajar main game keta ni..
mana la tau.. esok2 blh jd salah sorang pelumba keta F1... :D





12 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

amin......

Nana berkata...

memang ada harapan ni
mana tau btol2 jadi pelumba f1 hehe
nak minta tolong vote..
Kalau bole vote no 2 & 28 heheh
http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html
tq…

Dee berkata...

wah..kemain lagi mirul..feeling bwk keta betul2 tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
amin... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
insyallah..
oh.. ok nanti kita tlg votekan

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
tu la pasal

mummy_ayu berkata...

wah..bukan main lagi mirul layan mainan tu..memang la leh geng ngan Ian..

Nida berkata...

Ameennnnnn..

semoga berjaya mengharumkan nama Malaysia dipersada dunia satu hari nanti :)

Gieyana berkata...

wahh dasatnya Mirul..Nureen pon sm kalau jumpa menan camni..x larat aku nk tunggu taw!huhu

Izan Ishak berkata...

amin...mana tau kan mirul jadi pelumba F1 yg tersohor satu hari nnti~

kakyong berkata...

wahhh kan main lagi gaya seorang pelumba cilik...

zura@iwan berkata...

kemain lg....cm betui je dia drift..