N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Jan 2011

Mari Main Helikopter

Salam Semua...

Emmmm ni nak story mory pasal hobi adik aku..
(padahal kan.. n3 ni skit punya lama duk kat draft... tak terpublish..)
blh tak teringat nak publish... :D

Sekarang ni adik aku yg no 2 tu..
ada hobi baru...
dia skeee kumpul koleksi2 ni..



hah... tau kan apa ni..
ala menan helikopter yg pakai control2 tu ha..
see dia dah ada 2 koleksi..
satu kecik.. satu beso punya...

ni controlnya..
pakai bateri changer..
yg jd over teruja nak main adalah budak ni
belek2 remote dulu...


pastu belek2 heli tu..
konon dlm fikiran..
"wah.. ni klu aku yg dpt main ni mesti best... "

eemmm tak dpt main betul2.. main olok2 pun jadi la..

pastu tgk plak cara2 nak main..
padahal bukan tau pun.. :D
hah.. dah terbang...
dak Mirul sibuk nak main gak..
tapi pokcik tak kasi..
sebab Mirul tak pandai handle..
karang mau terhempas jadinya..
jadi pokcik la yg handle kan..

dak Mirul hanya dpt tgk ngan mata terkebil2..
aahhhaaakksss.. kesian..
takpe la.. buat masa ni ibu tak termampu lagi nak belikan Mirul menan cam ni..
kita beli yg biasa2 je la ya...
yg pakai tarik2 tu ha... :D
sekarang ni.. adik aku tu.. memang tgh kemaruk ngan menan camni..
sanggup berhabis ratus2 tuk menan ni..
la ni siap ada koleksi kereta2 la plak...

p/s: emmm esok aku akan bercuti sempena Thaipusam.. dah alang2 cuti hari Khamis kan.. terus sambung hari Jumaat... Sabtu... Ahad lorr... hik..hik..hik.. over cuti.. skkkkeee... :D





13 ulasan:

maszmadi berkata...

hehe, x lama lagi pandai la si mirul tu main.....

selamat bercuti..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

kalau anak saya dah lama lingkup heli tu.....

iManAzRaf berkata...

Hehe.. msti mirul geram je tgk pkck die main..

NzA berkata...

hepi mcm tu mmg jadi kegilaan remaja n org dewasa la skrg nie rina.....

MuslimahBijak.Com berkata...

JOM FOLLOW mamaD - http://muslimahbijak.blogspot.com/

J@J@ / Bini The Rock berkata...

TR pon dah ada kereta plk dah ni. Aku heli mmg TAk LULUS ujian MEMANDU...asik termepas aje..hahaha

klu kereta tu mmg ligat la. huhuh!

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Terempas ...bukan termepas!

xP

CuTeMiUt78 berkata...

~mazmadi~
eemmmm tu la...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
eemmmm sama la ngan Mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~imanazraf~
memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
a'ah kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~muslimah bijak~
eemmm ni MamaD yg mama danish tu ke

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
termepas tu apa erk.. :D
eemmm sama la ngan aku... bab heli ni memang tak pandai nak control.. klu keta wah.. siap blh ciluk2 tu