N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Dis 2010

Jumaat !!!!!

Salam Semua...

Selamat pagi Jumaat...
Yea..yea..Jumat dah ni..
dah last keja hari ni..
pastu coti panjang...yabedabedoooooo.... :D
hari ni mood amat la gembira..
maklum la kan.. nak coti dah...
keja pun dah byk settle....
so nanti thn dpn naik keja...
tak la nak fikirkan keja yg lama..
for sure ada keja yg baru plak...

Jalan g keja arini lancar je..
even aku keluar umah lambat arini..
tapi di sebabkan jln lenganng...
smpi office pun cam masih awal gak..
sooookkkkaaaa... :D

Hari ni nak uruskan beberapa hal...
sebelum aku cuti panjang..
yelah.. kita nak bercuti.. nak kena rehatkan minda kan..
tak kan nak serabut kan pala plak...
so sebolehnya aku nak settle kan apa yg belum settle..

Nanti time aku bercuti tu.. rasanya tak dan la nak beron9 kot..
tapi tgk la.. klu sempat.. aku blh la on9..
klu tak sempat.... aku akan try buat beberapa n3
utk di autopublishkan.. :D
wah.. semangat nak buat n3 la plak...
tgk la nanti.. klu sempat erk..
okies la korang.. aku nak settlekan keja yg ada lagi skit ni..
pastu nanti nak keluar jap.. settle kan pebenda yg blm settle..
selamat bercuti2 semua.... :D

p/s: eemmm pasal pemilihan tmpt yg aku nak bercuti tu..insyallah... nanti aku hapdet lagi...kita tgk sapa tmpt dan pandangan sapa yg kami pilih..




Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

Yan berkata...

selamat bercoti

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

sat ja masa berlalu.....

kakyong berkata...

nak bercuti panjang yer.. bestnya... selamat bercuti...

erienz berkata...

cuti-cuti malaysia, eh yer ke dalam malaysia...apa2 pun selamat bercuti dan pandu kete dgn hati2...