N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Jan 2011

P.I.Z.Z.A

Salam Semua.....

Heh..heh..heh..
sgt teruja wokey..
teruja disebabkan nak join GA dari Nana ni..
sgt senang nak join...
hadiahnya amat menarik..
nak tau apa GA nya..
meh tgk hadiahnya dulu
ni aku copy n paste kan dari blog nana


Hadiah UTAMA sekeping voucher DOMINO's PIZZA yang berharga RM23.80 tunjuk je voucher ni kat DOMINO's dapat pizza free valid for take -out Only
ikut suka orang nk pilih pizza apa..


voucher valid until 30 April 2011
kalau penyertaan mengalakkan...maybe ada adiah2 saguhati...hadiahnye discount voucher domino's pizza mcm dalam gambar ni...voucher ni bukan aku amek kt pizza or kat mana2 paper ye..BELI ni....(aku rasa pemenang adiah saguhati mayb ada 4, or 5, or 6 orang??tgk la camne nanti)

hah tu dia.. bestkan..
dpt voucher pizza lagi tu.. :D
nak dpt voucher ni
mesti la ada syarat2nya kan..
meh tgk apa yg perlu dibuat utk memenangi voucher ni..


syarat2:

1. kena follow ke??terpulang..tiada paksaan
2. buat simple entry tajuk P.I.Z.Z.A
3. letak gambar pizza tu dalam entry korang & link back
4. kalau nak join kena makesure tempat korang tu ada la DOMINO'S yea..kalau xde camne nk makan pizza ni?
5. tarikh tutup 11 Januari 2011 ( seminggu je)
6. hantar kan link penyertaan korang dalam dalam entry ni
7. pemenang berdasarkan lucky draw, maybe damia yg akn buat cabutan

hah tu dia..
eemmm memandangkan...dominos pizza ni dekat la sgt ngan tmpt keja aku..
so seandainya aku terpilih tuk memenangi voucher ni..
perrrgggghhhhh... makan PIZZA la jawabnya...
tentunya yg paling skeeee adik aku..
dan dak Mirul.. :D
lama dah tak makan PIZZA :D


7 ulasan:

atty's berkata...

gudluck rina..

Nana berkata...

hehe rajin
copy seme syarat2
good lucl

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
thanks kty

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
aahhhaaakksss..memang over rajin kan

kakyong berkata...

gud luck

zura@iwan berkata...

gud luck kak..sy pon join gk..hikss

iManAzRaf berkata...

wah..!! yummy seyh...! domino pizza... t mng, mntk sket.. hehehe