N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Jul 2010

Mirul !!!!

Salam Semua...

Selamat pagi Selasa..
aahhhaakksss.. baru la sempat nak menghapdet...
semalam bzios.. ate senin kan..
ni pun bersiaran dari kaunter ni..
ahhhaakkkss... nyempat lagi tu..
klu dah kat kaunter... apa lagi... ber wifi la kan...
okies dahh alang2 ni..
nak sambung story mory pasal dak Mirul..
klu n3 lepas kan aku ada story mory gelagat Mirul kan..
so ni sambungan dari kisah tu...

ni kan gelagat dia blk dari jenjalan ngan atok dia tu..
tgk la.. kemain santai lagi...
siap pakai spek gitu...
duk minum air sirap..
sambung tgk upin ipin dia...
aahhhaakkss.. konon ala2 penat la kan.. blk jenjalan..
tgh tgk cd tu.. dia blh plak cakap..
apsal gelap je ma...
aahhhaakkss.. mana tak gelap kan.. ate klu dah pakai spek...
so buka la baru terang skit..

ceh..ceh... pastu siap nak landing dah ni..
dan akkhirnya...terus baring..
dan akhirnya lena dah..
penat bebenor la tu...
smpi tertido2 tgk upin ipin dia... :D
eemmm tu kisah pas blk dari jenjalan tu..
nanti hapdet lagi k..







Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

e_ja berkata...

hehehe..kelakar pulak tgk gelagat dia tgk cd pakai spek mata itam tu..mirul2..

Dee berkata...

minum sirap je dlm botol..kalo anak dee..milo..milo..milo..ayo..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hehehe..macam2 la kerenah budak montel nih!

manja dgn atok ye!!!

[-suziey-] berkata...

macho btl mirul isap botol pakai spek..ekeke:D

Yan berkata...

qispn ubat tido dia senang jek.. bg tgk upin ipin... lame2 sure lelap