N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Jul 2010

Contest : Cute Baby With Toy

Salam Semua...

Okies kali ni adalah n3 bercontest..
lama dah aku tak menjoin contest kan..
contest ni adalah anjuran puan Suziey
kali ni memang aku gigih kan gak nak menjoin..
setelah beberapa contest anjuran puan suziey ni aku tak dan nak join..
kali ni puan suziey menganjur kan contest ni plak


dan penaja utk contest ni adalah


sangat la teruja nak menjoin contest ni..
so tuk contest ni ku pertaruhkan gambo Mirul yg ni
*
*
*
*
*
Nama : Mohammad Amirul Hisham
Umur : 3 tahun 4 Bulan

Tarikh tutup contest ni 15 July 2010

hadiah amat la best...
"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PAKAGE @ REDANG / LANGKAWI ISLAND & 70 PCS 4R SIZE SPONSORED BY MASLINASIAM.COM

klu korang nak menjoin contest ni jom klik sini




Kerja dari Rumah klik sini

7 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

huish byk nyer menan dak babam mirul ni,,,,

pjm ket,,,hehehe

mekchu berkata...

good luck mierul.. byk betol menan dia..

Nana berkata...

good luck..nak join xbuat2 lagi en3

maslinamansor berkata...

good luck....

poker strategy berkata...

Educational toys are great, don't get me wrong, but those three items let his imagination soar! They could be anything, take him any place, and he could do whatever..

[-suziey-] berkata...

good luck mirul...

@>--ummi zahra--<@ berkata...

byk nyer menan mirul..gud luck yer..