N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Jul 2010

Jumaat Cerah..

Salam Semua..

Selamat pagi Jumaat...
wah kejap dah Jumaat kan...
aku rasa cam baru je masuk Isnin.. ahhhaakkksss..
alhamdulilah hari ni cerah...
semalam kat sini hujan lebat yg amat...
umah aku laman dah penuh air dah...
klu hari ni ujan.. confirm banjir la umah aku..
air masuk umah...
sib baik la.. pagi tadi masa aku nak keja..
air dah mula surut dah...
teringat masa umah banjir dulu...
adddoooii la.. nak mengemasnya tu ha...
tak larat weeeeiiii..
nak..nak sekarang ni kat umah ada baby plak tu..
lagi la... kesian nak pindah randah...
klu dulu kan masa banjir tu..
umah aku air naik smpi paras betis gak la...
tapi certain tempat je...
tak semua la...
tapi still jenuh gak nak menhangkut segala barang2 supaya tak kena air
tu yang setiap kali hujan lebat berlanjutan je..
kitaorg dah jaga2 dah... stand by kot la banjir lagi kan..
syukur alhamdulilah la... semalam air hanya penuh kat laman je..
tak masuk umah.. dan harap2 hari ni biar la panas smpi ptg... :D
okies la.. nak buat keja dulu..
nanti citer lagi... :D





Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

sini hujan...sejukkkkkk

Dee berkata...

masa kecik2 dulu dok setinggan..mmg confirm banjir kalo ujan lebat..dkt sgt ngan sg kelang..hehehe..

♥ QaseH ♥ berkata...

umah akk rendah ke kawasn nyer yg leh bjr tu kak rina