N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jul 2010

Eybizzonline Giveaway !!!!!

Salam Semua..

Ahhaaaakksss... baru berkesempatan check email..
maaaakkk aaaaiiiii... byk giler mail kat box...
rasa tak terbaca...
tgh delete2 mana2 email yg tak berkenaan
skali kan terpandangkan satu email..
invited join giveaway from eya..
try la klik..
walaweiiiii.. amat la mudah tuk join...
so n3 kali ni adalah tuk join contest giveaway from eya


hah ni la tentang contest giveaway kat blog eya business ni..
nak tau... klik kat gambo tu k..
syarat2nya amat la mudah..hanya perlu jd follower eya bussines online ni..
pastu kena ada ayat ni...

"Saya nak menang hadiah watermark dan hadiah misteri dari eybizzonline"

eemmmm senang je kan...
tarikh tutup contest ni pada 18 Julai 2010 pada jam 12.00 tghari
klu korang nak join blh klik sini






Kerja dari Rumah klik sini

2 ulasan:

bizzonline berkata...

mekaseh kak sudi join..hehe..
n moga2 ade jeki akk ye..

Dee berkata...

good luck sis...nak join gak ar..