N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Jul 2010

Mirul Lagi..!!!

Salam Semua...

Okies bersiaran kembali..
klu n3 yg lepas2 aku ada cakap kan..
Mirul klu blk JB skkee g jenjalan ngan atok dia kan..
korang nak tau mana tmpt yg di tuju...
selalunya kat Giant Plentong la tmpt permainan yg dia suka g..
klu smpi Giant tmpt permainan pertama yg dituju kat sini


mini playground ni..
memang dia tau sgt tmpt ni.. confirm memang arah tujunya ke situ dulu..
tmpt nya bersebelahan ngan kedai perabot...
ni kat area2 Mc D kat Giant Plentong
mini playground ni tak perlu bayar apa2..
main la sepuas mana nak main..
dah puas main kat mini playground ni..
for sure dia akan ke tmpt permainan kedua plak

tmpt mainan keta
berdekatan ngan food court kat Giant Plentong ni...
kena bayar RM 5 tuk 1/2 jam..
duk la pusing2 kat area2 food court ni
keta menan ni blh pilih nak suruh dia jalan sendiri ke.. atau pun kita control kan..
so kami ambil yg bercontrol
tu pasal la ayah Mirul yg tgh control kan..
klu tak mau karang lepas ntah kemana2 plak...
pastu dah puas pusing2 kat situ...
g plak kat sini


hah ni plak tmpt hiburan keluarga gitu..
ala yg macam2 menan menggunakan token tu...
satu token = RM 1..
klu kat sini.. mau dekat RM 5 gak habis tau..
so dlm masa satu hari tu.. dia akan menghabis kan masa + duit atok dia kat tmpt2 ni..
(actually gambo2 ni berlainan hari.. gambo2 ni di ambil masa g ngan ayah + ibu dia.. saja je publishkan blk gambo2 ni.. utk makluman korang.. )
nak2.. atok jenis yg melayan karenah cucu.. layan kan je la...
aahhaaakksss... so tu la al kisah Mirul...




Kerja dari Rumah klik sini

2 ulasan:

[-suziey-] berkata...

eh sama mcm aQeel la..pantang la nmpk bende ni..kadnag dh tau..kalu pegi giant..dia tau je nk lalu mana..adeii...ko ok lagi rm5 jek..aQeel kadnag smpai rm10..haih..anak kan ikt je la..hiks

emy/mamasuri berkata...

wah mirul..pandai susun program ni..tambah lak atuk yg suka layan kan...hehehe...