N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Jul 2010

Citer Mirul kat JB

Salam Semua..

Bersiaran lagi...
aahhhaakksss... giler kose nak menghapdet je la plak..
hari ni santai2 kat umah mak aku lorr..
so dari tadi duk blogwalking sambil2 cari idea tuk hapdet ni..
kali ni nak story mory pasal dak Mirul plak..
eemmm dak mirul ni klu blk umah opah dia..
punya la sukkkeeee sebab ramai yg duk melayan dia..
tu pasal ibu dia blh duk senang lenang nak blogwalking dan berhapdet bagai..
aahhaaakksss...
sebab dia tak hirau ibu dia pun klu dah blk Jb ni..
nanti2 jap ngan pakcik2 dia.. nanti2 jap ngan opah dia.. nanti2 jap ngan atok dia plak..
kejanya asyik la.. duk jalan sana sini..
pastu time main pun ramai yg nak melayan dia kan..
ate cucu sulung gitu kan.. so tumpuan pada dia la kan..
hah tgk sok.. klu dah ada yg lain.. (oopsss bukan aku ya.. mungkin adik aku la plak yg bakal dpt anak plak.. )
heh..heh..heh mungkin perhatian kurang dah kat dia... ;D
okies ni citer pagi tadi..
cam biasa la, dak Mirul klu blk umah opah.. selagi jam tak menunjukkan kul 10 pagi..
selagi tu dia tak bangun..
hari ni cocer pun redup je la plak.. tu yg lena diulit intan dia..
pastu bila celik je mata...korang tau apa yg dia nak..

hah ni la keja dia klu celik mata..
tgk cd upin ipin dia tu ha..
terpaksa la stop blogwalking jap..
bagi laluan dia tgk cd tu...

cd upin ipin ni aku kena bawa kemana2 aje..
klu ada bersama dia..
memang hari2 duk ulang citer ni je..
nak kan dia diam.. ni je la caranya..
aahhaakkss...
tapi bila dia tgk atok dia dah siap bagai..
hah tak senang duduk dia...
terus nak mandi... sebab dia tau klu atok dia siap2 tu..
nak bawa dia g jenjalan la kononnya..
aku pun terus mandi kan dia.. siap2 kan dia..
dah siap terus kenen kat atok dia.. ajak g jenjalan..
hah sekarang ni waktu aku tgh hapdet story mory ni..
dia dah g jenjalan pun ngan atok dia..
tmpt biasa yg atok dia bawa..
tmpt menan kat GIANT Plentong tu hah..
klu dah kesitu memang berjam2 lamanya atok dia melayan dia main..
skkkeee la dia...





Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

uish,,,sodap nyer g jalan mirul,,,hehehehe suk dyer ader org layan eyh kak,,,,

nza berkata...

lamanya xjejln kt sini..

mesti la mirul sronok cz ramai org lyn dia.....

[-suziey-] berkata...

hiks..mirul cam aQeel la..suka beno layan upoin ipin..xboring plak tu..hehe..

pstt...n3 contest akn direview oleh ina ok:)

Yan berkata...

qis klu kat umah nenek dia.. mmg layan cd upin ipin tiap2 hari.. smpai rosak & sangkut2 cd tu..
akak download je kak.. macam2 episod ade

@>--ummi zahra--<@ berkata...

lame tak jengah mirul comel ni..
macm zahra lah..tgk upin tak gerak2..