N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jul 2010

BP - MUAR - SEGAMAT

Salam Semua..

Kembali bersiaran...
setelah sibuk tuk beberapa hari..
aahhhaakksssss... sibuk sokmo gitu kan.. :D
tgk tajuk lain pesen je kan.. apa la yg BP - Muar - Sgmt tu kan..
eemmm ni nak story mory la apa yg sibuk sgt tu..
dari hari Sabtu memang pack ngan aktiviti..
pagi Sabtu tu.. duk hantar keta aku kat abg ipar..
minta tlg dia g servis kan keta..my cik abg kejo..
(ate dah lama tak berservis.. asyik jalan je kan.. )
pastu blk umah.. mengemas2.. memasak...
pastu packing2 barang yg nak di bawa ke rumah kakak ipar aku kat Moakil..
ptg tu keta siap.. g plak ke Pt. Raja beli barang yg kakak ipar aku kirim..
pas maghrib terus bertolak ke rumah kakak ipar aku kat Pt. Yusof , Muar tu..
ambil dia dulu baru la terus ke rumah kakak ipar aku kat Felda Moakil, Segamat..
eemmm memang pusing satu Johor utara ni...
korang bayang kan la.. dari BP ke Muar pastu ke Segamat plak...
smpi umah kakak ipar kat Moakil tu dah pukul 11 mlm tau..
ahhhaaakkkss... baru betul namanya jalan2 makan angin..
pastu hari Ahad plak menghadiri jemputan kat Moakil...
dah alang2 kami kat sana kan...
tu yg sempat la gak g jemputan...
pastu duk tlg kakak ipar aku yg kat Moakil ni
packing2 kerepek... ate dia kan nak menantu hujung minggu ni..
hah tu yg memang sibuk giler...
pastu ptg.. lepas Asar baru kami gerak blk..
tu pun hantar kakak ipar aku yg duk Pt. Yusof tu dulu..
dah alang2 smpi umah dia pun maghrib kan..
so solat dulu.. makan dulu
baru la kami blk umah... uiiisshhhh penat seeeiii..
walau pun bukan aku yg drive.. memang terasa penat tau
klu korang nak tau.. smpi la ni.. baju2 kitaorg masih duk lagi dlm beg tau.. :D
tak larat dah nak mengemas bagai...
cuma baju kotor je la dah berbasuh... tu pun nak melipat.. kemain bercinta lagi...
klu la ada org gaji best gak kan..
aaiiiihhhh... berangan lebih sudah...
mana mampu nak menggajikan org... aahhhaakkss..
so nak tak nak... kena la urus kan sendiri... :D
ate nak jd isteri yg baik dan solehah gitu kan...
so jangan la berangan nak ambik org gaji yo...


p/s: eemm tahniah tuk Yan a.k.a ummi qis kerana telah selamat melahirkan baby boy...






Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

huh.puas berjalan ye..tapi mesti penatkan..dalam masa singkat kehulu kehilir..

~JuLiE~ berkata...

kak..lain kali g maokil leh singgah rumah julie..:)

Mak Su berkata...

salam ziarah buat rina :)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

ohh..sy sgt suka lipat kain!! =p

Yan berkata...

yer yer baca entri akak ni... tetibe aikkk ade lak terselit ucapan tuk yan..
thanx kak...