N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Jul 2010

Citer Hari Khamis..

Salam Semua...

Selamat pagi Khamis...
subuh tadi kat umah aku ujan turun ngan lebatnya..
addddoooiii.. bila dah ujan.. cocer confim sejuk kan..
makanya mata pun ngade la tak blh buka...
bila mata tak blh nak buka.. amat la sedap berselubung bawah selimut..
bila dah berselubung bawah selimut.. apalagi.. ZZZZZZZZZZZZZ
skali tersedar.. tgk2 jam ambik ko..
lagi 10 minit kul 7...
ahhaaakksss... tak pasal2 kelam kabut pagi ni..
mau tak kelam kabutnya... ngan belum solatnya..
ngan belum membasuhnya..
ngan belum masak tuk bekal..addooiiii...
tu la bahana ikutkan sgt mata yg tak nak buka tu..
selalunya aku bgn pagi 10 minit lagi kul 6 tau..
hari ni nampak gayanya memang tak dan nak masak dah..
memang pagi2 aku akan membasuh baju2 kotor yg pakai hari semalamnya..
sambil tu memasak tuk bwa bekal..
pastu terus siap2 g keja...
hari ni.. sorry la yang.. tak sempat nak masak.. :D
jd mkn nasi bungkus je la tghari nanti..





Kerja dari Rumah klik sini

16 ulasan:

Mak Su berkata...

wah, maksu tengok template baru yang refreshing, cantik :)

Nana berkata...

pewitt dah tukar umah la..ehehe punya la lama xmasuk dah tuka biru lain plak ek cun2

[-suziey-] berkata...

waaa sallu masak ek tetiap hari bw bekal..rajin ko yek rina

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aaahhaakksss... refreshing lagi tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
aahhaakk... ku lihat biru..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
woohhoooo.. tak la selalu.. cuma lately ni je agak kerajinan melanda.. tgk mood gak bawa bekal ni

Yan berkata...

nasi bungkuspn nasi bungkuslaa

Dee berkata...

masak pagi2..rajinnya ko..dee msk mlm tu dee panaskan je..then bwk bekal gi opis..hehehe..

eis berkata...

memang masak setiap pagi ke? kagumnyaaa..

maslinamansor berkata...

isteri mithali...

miemiey berkata...

sama laa kita..ikutkan mata pagi tadi leh anak terbabas waktu nak pegi sekolah..tertinggl bas sekolah dibuatnya..jam kul 7.30 dh masa tu..lastnya abahnya yg antar ank skull..mmg kelam kabut kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
aahaaakssss....

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh.. aku masak ikut mood.. klu rasa nak masak baru rajin masak.. tapi klu kena mood malas.. tak kose nak masak dah

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
oh tak la setiap pagi.. tgk mood gak la

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
ahaaakkkss... insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
eemmm betul tu.. bila dah terlajak.. jd kelam kabut dibuatnya