N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Jul 2010

Merapu Di Pagi Rabu

Salam Semua...

Slamat pagi Rabu..
eemmm sekarang ni bersiaran dari ofc baru..
masih lagi di bawah naungan co yg sama..
cuma kena bertugas ketempat lain je..
aahhhaaakksss...
masih sempat lagi nak menghapdet tu...
kat ofc ni.. tak ramai staff..
cuma 3 org je yg bertugas kat sini..
pastu masing2 guna lappy kan..
wah... kemain sakan la...
mentang2 bos takde kan...
aahhaakksss...
oopppsss tapi bukan curi tulang tau..
keja tetap keja...
time rest2 baru la blh nak menghapdet blog ke..
apa ke... cam member aku ni..
kemaruk main FB...
cam aku plak kemaruk hapdet blog....
yg sorang lagi kemaruk main game je...
tapi bila waktu keja... kena la on time buat keja kan..
ahhaaakksss.. ok la..
saja je merapu pagi2 ni..
ada story mory menarik aku hapdet lagi k..






Kerja dari Rumah klik sini

11 ulasan:

Yan berkata...

owhh patutla da makin rajin update..
dah pindah opis yer

Ummi Eisya berkata...

dah pindah ofis ke..bagus2..selalu update..

emy/mamasuri berkata...

lama tak jalan2 kat blog akak...

mrs.ecam berkata...

3 org jek staff??? bestnyerrrrrrrr leh buat mcm2...hihihihi

J@J@ / Bini The Rock berkata...

opis baru??

kat mana pulak tu beb??

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ahaaakksss... ofc je pindah.. keja tetap sama..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
insyallah.. tgk la klu ada story mory menarik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~emy/mamasuri~
a'ah akak pun lama tak singgah blog emy

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. ecam~
ahhaaakksss.. blh buat macam2 ?? buat apa tu

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhaaakksss... aku sekarang ni kat area tongkang plak dah.. jaga port

poker strategy berkata...

I like this post..