N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Jul 2010

Kami di JB !!!!

Salam Semua..

Bersiaran dari JB ni..
aahhhaakkss... setelah sekian lama tak bersiaran dari JB kan..
eemmm kami blk JB minggu ni..
smpi JB ptg semalam..
ni kira rutin bulanan la..
dlm sebulan mesti kena blk JB walau pun sekali....
biasa la kan melawat family aku..
semalam nak bersiaran tak lepas2 la plak.. ni kira siaran tertunda la ni..
pagi2 buta dah beron9 gitu.. aahhhaakksss..
aku ingat kat BP je yg hujan tak menentu..
rupanya kat JB pun sama al kisah nya..
tapi semalam masa smpi tak hujan... dah dkt ptg gak la baru ujan..
tak pe la kan.. rezeki tu... tak baik merungut pasal ujan kan..
aahhhaakkss... tak habis2 duk citer pasal ujan je kan..
eemmm rasanya tu je kot idea yg ada buat masa ni..
okies la korang.. saja je ni.. menghapdet..
klu ada story mory yg menarik lagi..
aku hapdet lagi k... :D

p/s: eemm kejap je dah July kan.. July adalah bulan yg ditunggu2.. sebab July ada tarikh penting dlm hidup kami.. ;D









Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

tarikh per tu kak????annivsry eyh....

emy/mamasuri berkata...

tarikh keramat tu..hehehe..
selamat bercuti kak..
amirul.jgn nakal2 yek.gerammm acik ni...

poker strategy berkata...

Another thing you could do is go to maybe a movie premier or a Broadway opening night and sneak out early to get to the stage door, you will be bound to meet the stars when they are leaving.