N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Mac 2011

Verangan Naik Keta Rally Plak...

Salam Semua


Eemmmm kali ni story mory pasal menan baru Mirul plak..
sekarang ni kan dak Mirul memang
skkeee beli menan yg beso2 gabak plak..
alasannya.. "Ayul blh naik sekali ma.."
aaiiiiyyyaaakkk..... gitu plak dah ya..
ko ingat ko kecik ke apa...
blh naik keta menan tu.....
skali ko duduk.. mau pecah keta tu tau..




hah ni la rupa keta rally dia...
duk kecek ngan ibu...
sib baik murah...
tu je termampu nak ooooiiiii......
nak beli yg betul2 tak termampu.... ;D
sekarang ni sibuk plak nak blh control2 tu...
mau ratus2 tu....
takpe la... belajar rajin2 dulu ya..
sok2 klu dah berjaya... nak beli ribu raban pun tak pe nak...






2 ulasan:

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata...

Yeayyyy!!

Ayul ada menan baru...tenkiu mama!

budak2 besa la babe...turutkn slagik termampu...agak2 kalu over budget kite, slow talk la dgn dia...smoga si anak memahami...


^__^

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
eemm memang pun.. tentang bab menan2 ni.. memang kena controll...