N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Mac 2011

BERSIARAN LANGSUNG DARI SHAH ALAM

Salam Semua
Slamat pagi Ahad..
heh..heh..heh.. tetiba je kan.. blh bersiaran di pagi Ahad..
yg bebenornya aku bersiaran dari
Taman Alam Budiman, Puncak Alam, Shah Alam, Selangor..
aaahhhaaakssss...
ya kini berada di Shah Alam..
bersiaran langsung dari umah anak sedara aku. :D
tetiba je aku dah berada kat Shah Alam kan..
eemm napa aku kesini..
yg bebenornya.. menghadiri jemputan majlis kawin..
eemmm story mory lanjut..
nanti next n3 k..
ni hanya n3 pendek ..
sebagai pembuka cerita..
nanti gambo dah upload baru best nak ber story mory kan..
so ok.. kena stop dulu..
sebab nak kemas2.. nak blk ke JB dah..
see u sooon...!!! ;D


6 ulasan:

zino berkata...

kesempatan yg ada perlu di guna sepenuhnya hehe

Mak Su berkata...

kejap jer? esok tak cuti ek

Nida berkata...

bestnya berjalan-jalan... I jeles tau..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
yup betul tu.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
g hanya hari Sabtu n Ahad je..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
bila blk m'sia?? blh la jenjalan.. jgn jeles uuu ;D