N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Mac 2011

Citer Malam Tadi... Ke Kota Tinggi

Salam Semua

Selamat pagi Rabu....
Rabu yg cerah gitu...
apa nak story mory ya...?? ;D
tetiba je kehilangan idea....
padahal semangat nak berhapdet tu.. kemain melangit lagi..
tetiba je... idea terbang melayang2....
hik..hik..hik...

Utk n3 warm up pagi ni...
story mory pasal malam tadi...
Petang semalam.. blk keja..
mak aku cakap.. tok aku sakit..
takmo makan...
so pas maghrib..
bergegas la kami semua ke Kota Tinggi..
konon2 tgk la situasi atok aku tu...
biasa la kan bila umur dah senja2 ni...
macam2 la kan...
sakit sana... sakit sini...
ni takmo makan sebab perut dia sebu katanya...
mak aku pun urut2 dia... ayah aku plak.. pujuk2 dia suruh makan..
aku duk picit2 kaki tgn dia..
si dak Ayul plak...
klu dtg tgk onyang dia... for sure ingatan tu hanya nak mandi kolam..
aahhaaakkss... mentang2 la umah onyang ko tu ada kolam..
kemain lagi ko ya...
tapi mana blh ko nak berendam malam2 buta ni nak ooooiii..
makanya... dia duk layan dvd KECOH BETUL lakonan Nabil tu hah..


hah.. ni la muka budak kebosanan tak dpt nak mandi kolam...


so duk kusyuk layan dvd je la ya..
heh...heh..heh... gitu la gelagat dia..
klu g umah onyang dia...

Alhamdulilah... sebelum blk semalam...
Onyang Mirul nak la makan...
yg bebenornya.. biasa la org tua kan..
dia sedih sebab anak2 tak dtg ziarah dia...
tu yg smpi merajuk takmo mkn...
biasa la kan tu...






6 ulasan:

atty's berkata...

betui tu kan.org tua ni dia rindu kat cucu dan anak2 dia.
bila tgk ramai org baru selera skit nak mkn.

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

ORG TUA-TUA.... MACAM ANAK JUGAK KEKADANG.... MERAJUK BILA TAK DAPAT APA YANG DIKEHENDAKI....

erienz berkata...

umah atok rin pun kat Kota Tinggi, dah lama x ziarah...rindu lak kat atok...

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
yup betul tu kak...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
betul sgt setuju

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
ziarah2 selalu..