N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Mac 2011

Main Kat Taman Permainan : Puncak Alam Shah Alam

Salam Semua...

Eeeemmm kesinambungan story mory kami ke Shah Alam..
okies lepas je habis majlis perkahwinan kat dewan Bukit Jelutong tu..
kami gerak ke Puncak Alam, Shah Alam plak..
bukan apa.. dah alang2 smpi ke Shah Alam
masa ni la nak g umah anak sedara my cik abg..
memang sejak kawin.. aku memang tak de la menjejak kan kaki ke KL ni..
so ni la kesempatannya..

Bermesej2 ngan anak sedara tuk confirm kan tmpt dia..
tuk menyenangkan dia.. kami duk tunggu kat Giant Shah Alam je..
so kami berjumpa2an kat sana dulu..
baru ke rumah dia di Puncak Alam, Shah Alam..
(tu yg ada n3 berkenaan bersiaran di Puncak Alam tu.. )
rumah dia berdekatan ngan Kampus Uitm Puncak Alam..
kawasan perumahan baru..
sebab masa aku duk Shah Alam dulu..
kawasan ni memang tmpt bukit bukau..
takde perumahan pun..
sekarang.. bak cendawan tumbuh..
berderet2 taman baru kat area tu..
nampak sgt lama bebenornya aku tak ke Shah ALam..
pas dah duk rehat2 kat umah anak sedara tu..
dia ajak la budak2 ni g main kat taman permainan belakang umah dia..
apa lagi.. kesukaan la dak Mirul...
dpt main buai...
meh tgk gelagat dia..


aahhhaaakksss... kesukaan dpt main gelongsor tu..
siap blh melompat2 dari sebelah menyebelah lagi.. ;D

pastu duk main panjat2 plak..


klu ke taman permainan memang tak sah klu tak naik buai..
mesti wajib naik..
pastu duk suruh kita hayun dia laju2..
sambil nyanyi lagu buai laju2..


pastu duk berlari main jongkang jongkit ni..
puas main smpi dah nak maghrib
baru blk umah..
mentang2 belakang umah je kan..
so jalan kaki je la..
eemm tu citer aktivti ptg hari..
ada lagi tau n3 sambungan..
apa plak aktiviti malam..
nantikan n3 seterusnya.. ;D




10 ulasan:

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata...

amboi...sronok ye si mirul main slide...

ko ke shah alam ke? awat x calling2? bole kite buat sesi suai kenal...dekat dh dgn umah aku...

^__^

Tihara berkata...

cepat nya masa berlalu..mirul pn dah besar.. :)

NzA berkata...

seronok la budak bam-bam tu main...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Wah Mirull...kemain lagi kau ye! puaslah ibu kena ragging erk?

Izan Ishak berkata...

seronok bukan main lagi mirul naik gelongsor tu ye kak...

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
oh.. ko kat shah alam ke.. sorry la beb.. tak tau no contact ko

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
eemmm tul tu.. next month mirul dah 4 thn pun

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
memang kak

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
a'ah.. memang over puas main.. klu blh smpi tak mo blk

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
memang zan.. kemain lagi dia