N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Mac 2011

N3 Warm Up..

Salam Semua

Selamat pagi Senin..
ada yg kena mood black Monday ke..
ada yg blues Monday ke..
eemmmm ada.. aku la orgnya tu... ;D
pagi tadi aku dari BP terus hantar Mirul
terus g keja....
tu yg agak lesu pagi Senin ni...
sekarang ni dak Mirul demand tau...
tak nak blk JB ptg Ahad..
nak blk Jb pagi Senin...
addddduuuhhhh..... memang lesu la jadinya..
dia ok la.. tido je sepanjang jalan...
ibu gak kena drive...
bangun seawal 5 pagi tau...
kul 6pagi dah gerak blk Jb..
pastu terus masuk office.. mana tak lesu..
mana tak kena black or blues Monday..

Pastu hari ni masuk office...
gelap gelita plak tu...
staff2 exc g team building..
makanya tinggal la kami2 yg kuli2 ni...
aahhaaakksss... boleh la berjimba2....
ooppppsss.... tak blh... byk gak keja menanti..
al maklum la... dah coti2 dari Jumaat kan..
so keja byk yg pending la...
ni pun berhapdet... saja nak cari mood keja tu..
so warm up dulu ngan hapdet blog..
kengkawan jgn tiru gaya aku tau...
tak elok... ;D

Emmm pasal aktiviti wikend...
cam biasa la... wikend biasa2 je..
bersantai2 ngan family...
hari Jumaat g daftar sek Mirul...
skali g.. kerani tu kata
oopppsss.. bulan 4 2007 bukan daftar tuk thn ni...
thn depan baru blh daftar..
ohh.. gitu plak.. ya..ya..o..oo.. je suruh org daftar kan..
siap bersurat bagai... sekali g.. tak blh plak..
patutnya kat surat tu.. tulis la.. budak yg lahir dari 1.1.2006 hingga 31.12.2006
je la yg blh daftar... jgn la tulis tuk thn 2007..
hampeh gak kerani sekolah tu kan..
eh..eh.. tetiba nak marah kerani tu la plak..
eemmm tak pe la kan... thn depan kita g daftar lagi ya Mirul..

Pastu kebetulan kakak ipar aku yg kat Pt. Usof tu blk kg..
so meriah la umah...
ate ramai kan...
over seronok la Mirul...
kiranya aktiviti wikend tu... santai2 je la...
tu je.. hapdet n3 kali ni..
saja nak warm up kan..
nanti klu idea datang lagi.. baru best nak berstory mory k... :D






8 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

cuti2 balik kampung beramai-ramai dgn famili best gitu....

Dee berkata...

salam pagi isnin rina!!

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata...

owhhhh!

penat tuh routine ko evry monday rina...xpe la, anak pnye pasal...

**me salah sorang yg terkena monday blues...hahaha..

Ummi Eisya berkata...

mmg penat..dah drive nak rushing g keje lakkan..tapi yang penting anak2 happy..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz kembara terasing~
a'ah... meriah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
salam dee

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
gitu la kan... ikut kan gak.. demi anak...

CuTeMiUt78 berkata...

~umi eisya~
tu la... janji dia happy kan