N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Mac 2011

Eh!!! Apa Hal ni....

Salam Semua....

Kali ni nak story mory lagi pasal gelagat dak Mirul..
biasa la kan... dia la modal tuk aku berstory mory kat sini..
klu tak pasal apa lagi kan..
gelagat2 dia yg mencuit hati...
gelagat2 dia yg blh menghilangkan tekanan2
gelagat2 dia yg menghiburkan hati..
gelagat2 dia yg membuatkan hati berbunga2 dan tersenyum2 sendiri..
dia la penghibur hati..
dia la segalanya...

Kejadian malam tadi...
sekarang ni kan.. Mirul memang klu bukan waktu tido..
tak pakai pampes la..
time tido je dia pakai..
maklum la.. walaupun dah di ajar..
nak buang air... bangun...
tapi kadang2 tu terlepas gak...

Sekarang ni.. alhamdulilah..
tak yah nak ajar
rasa nak buang air je.. terus ngan sendirinya dia buka seluar..
masuk toilet... buang air sendri..
pastu cebok pun sendiri..
siap cakap... ma tak yah tolong..
ayul dah pandai dah..
hah..hah.hah... good boy..
aku just pantau je la..
pastu keluar toilet...tutup lampu toilet pun nak sendiri..
mentang2 la dia dah sampai kan...

Pastu.. sibuk nak pakai seluar sendiri..
tapi...bukan pakai kat kaki..
meh tgk apa yg dibuat..


oh..oh.. pe ke halnya ni...
org pakai seluar kat kaki..
ko pakai seluar kat kepala plak...



ish..ish...ish....apa motif sebenar ko ni nak...
bila di tanya.. napa pakai seluar kat kepala...
tak baik tau...
dia blh cakap apa...
"ala ma.. ni pesen baru la ma..."
aaaayyyyyaaakkkkkk.... sapa yg ajor ko pesen gitu plak ni..
eemmm tu la budak2 sekarang kan..
minded diaorg ni advance sgt2...
mana dia tiru pun aku tak tau la...
Mirul...Mirul... ;D






12 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

bagus la mirul dah leh wat semuanya sendiri..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hehehe!! otak bergeliga..

TuYa berkata...

mirul yg comel n banyak gelagat..
yeay!!mirul dah beso..

Farra Dhelina berkata...

haha lawak lah mirul ni..anak sy lak, suka berbogelll geram betulll

[-suziey-] berkata...

ekekekke mcm2 hal la mirul ni..:p ooo dia pn cam aQeel..mlm je pakai diapers.hehe

Izan Ishak berkata...

dah ada gaya jadi abang ni kak... bagus lah mirul nih~

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
alhamdulilah... memang akak traine dia... berdikari..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
heh..heh...heh...

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
yeeeaaaa..... memang macam2 gelagat dia

CuTeMiUt78 berkata...

~fara dhelina~
hik..hi..hik.. lagi payah tu.. skee berbogel

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
a'ah.. mlm je baru pakai kan.. sebab kadang2 tu terlepas gak la

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
hik..hik..hik.. memang pun dik.. selalu berangan konon2 dia abg