N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Mac 2011

BERSIARAN DI PC FAIR 2011 PERSADA JB

Salam Semua


Hai..hai..hai..
Bersiaran langsung kat PC FAIR....
ya.. aku hari ni kat PC FAIR PERSADA JOHOR...
dimana PC FAIR ni berlangsung dari 4 MAc 2011 Hingga 6 MAC 2011...
cam thn2 yg lepas gak la...
sgt meriah..
walaupun yg bebenornya hari ni hari mula2...
tak berapa nak ramai org..
cuma thn ni.. TM buat kat ngan KFC..
tak maccam dulu..
so kira blh g makan klu lapar.. aahhaaakksss..
okies la.. just nak bagitau story mory terkini.. D

MARI BERAMAI2 MEMERIAHKAN PC FAIR
DI PERSADA JB...





8 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

beli apa...

Ummi Eisya berkata...

klu kita g,kita call akak..leh jumpa..hihii

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku nak memenuhkan PC Fair Summit mlm nih!

Mama AA's berkata...

wa... bestnye...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
oh tak membeli tapi bertugas..

CuTeMiUt78 berkata...

~umi eisya~
alamak dik.. akak tugas hanya hari jumaat je.. sabtu ahad takde

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
penuhkan... jgn tak penuh.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama AA~
heh..heh..heh.. best tgk gelagat org