N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Mac 2011

BENCANA ALAM MELANDA

Salam Semua

Selamat pagi Selasa...
heh..heh..heh.. baru nak berhapdet kan..
semalam amat bzios.... :D
okies... hari ni nak story mory pasal kejadian alam sekitar..
bencana alam yg terjadi di Jepun..
bencana alam yg tak di sangka2 kan...
bencana alam gempa bumi dan tsunami
bencana alam sekaligus yg menimpa bumi matahari terbit tu...
sungguh tragis kan...
aku baca paper hari tu.. rasa cam satu perasaan yg amat2 memilukan..
sapa sangka... bumi Jepun yg serba canggih tu..
jadi cam padang jarak... padang terkukur...
tu la kuasa tuhan kan..
meh tgk gambo2 yg aku terima dari email...










amat2... tragis kan..
2 kejadian alam sekaligus menimpa negara matahari terbit tu...
bila tgk kejadian cam ni...
rasa bersyukur sebab duduk di negara Malaysia ni...
syukur alhamdulilah...
minta di jauhkan la dari bencana2 sebegini....
harap2 rakyat Malaysia yg duduk disana...
terselamat dari bencana2 ini...






12 ulasan:

atty's berkata...

semoga kita semua dilindunginya ..amin

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

aminnnn (mengaminkan doa atty's)

Mama AA's berkata...

moga x sampai ke cni bencana2 ni....

Nurhayati berkata...

kesiankan dorang.. mudah2 kita dijauhi dari malapetaka macamni.

J@J@ / Bini The Rock berkata...

mengikut kajian sains..pada 19hb ni bumi kita sgt hampir dgn bulan. Maka tarikan graviti sgt kuat dan boleh mencetuskan gunung berapi, tsunami, banjir besar dll...
Mungkin Tsunami dan gempa bumi di jepun itu tanda2 tarikan graviti antara bumi dan bulan..

DAN ITU JUGALAH TANDA TANDA KIAMAT SUDAH HAMPIR. NAUZUBILLAH!!

x(

Dee berkata...

memang menakutkan..moga mereka dan kita semua sentiasa dilindungi Allah SWT..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
insyallah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
amin..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama AA's~
Insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
sama2 la kita berdoa..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
peringatan tuk semua...

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
emmmm betul tu.. insyallah