N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jun 2010

Contest : GiveAway Cayang Ibu by emma86

Salam Semua..

N3 ni adalah n3 tag bercontest..
aahhaakksss.. al kisahnya sekarang ni tag pun blh jd contest gitu..
hah tag bercontest ni aku terima dari yan a.k.a ummi qis
thanks ya yan.. sudi mentag akak sambil menjoin contest..
lama gak aku tak layan contest2 ni..
kali menjoin contest a.k.a tag


nak tau pasal contest ni sila la klik gambo diatas ni ya..

Tarikh tutup penyertaan adalah 30 June 2010 (esok lorr)
ni kira penyertaan last minit gitu.. harap sempat la ya
okies contest a.k.a tag ni adalah berkenaan gambo anak dan ibu..
so utk contest ni ku pertaruhkan gambo ni

gambo aku ngan anakanda kesayangan Amirul Hisham
masa ni kat majlis kahwin adik aku
majlis belah pompuan..
kami sekeluarga merah nya mak ngah gitu...

hah gambo ni plak adalah gambo masa kami g tgk cupprix kat Kluang
sama2 chubby gitu.. aahhaakksss...

okies kali ni sesi mentag plak..
sapo la aku tag utk join contest ni ya..
so ni la nama yg tersenarai tu...
ni semua adalah pengomen tegar kat blog aku..
sepatutnya yan ada gak tersenarai
dah dia yg tag aku kan.. tak kan aku nak tag dia blk..



so pada nama di atas... klu korang sempat nak menjoin..
cepat2 la buat n3 k... ;D



Kerja dari Rumah klik sini

7 ulasan:

Yan berkata...

ekekeke... tag ikut pengomen tegar yer..

yan ske gambo no 2

mummy_ayu berkata...

good luck!!!

Dee berkata...

ayoyo..malasnya nk buat..leh x kalo x buat..hehehe..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

gud luck sis..

=)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

gambo??

eemmm, nnt aku selak2 elbem dulu..sempat tak agak2 nak join nih??

xP

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

dressing ko cam anak dara laaaa....wekekeke...

Ummi Eisya berkata...

good luck..