N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Jun 2010

Kad Jemputan Jivebumz

Salam Semua..

Bila ntah aku tak ingat dah.. aku ada la terima kad jemputan
so nice... tak ku sangka kad jemputan tu dari salah sorang blogger..
memang takberjangka la blogger ni nak kawin thn ni..
aahhaakkss.. dan tak sangka la dia ingat nak jemput aku..
aku rasa for sure ada gak yang dah terima kad jemputan dari blogger
dimana majlis perkahwinan dia akan berlangsung pada 27 June ni klu tak silap aku..

hah ni la kad dia..
for sure korang kenal ngan blogger Jivebumz
tapi maaf sgt2 la dik Illa a.k.a Jivebumz akak tak dpt nak menghadiri jemputan ni..
memandangkan nun di Ipoh sana..
so di kesempatan ni akak nak ucap kan
SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT..INSYALLAH..


p/s: ramai gak kalangan blogger yg kawin jemput aku.. tapi tu la kan.. tgk gak keadaan dan masa.. klu agak bersesuaian insyallah aku akan smpi.. tapi klu tak tu.. minta maaf je la ya...





Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

zino berkata...

tak kenal pun.. apa2 pun selamat pengantin baru kat dia..

JIVEBUMZ berkata...

thanxs kak... tak pe la tak kenal pon..

atty's berkata...

itulah kty pun ade dpt..yg mana leh pegi .mesti kty sampai

Wanie berkata...

Selamat pengati bar tuk JIVEBUMZ..
Semoga berbahagia sehingga akhir hayat...

Saya pun teringin nak jumpa rakan2 blogger...

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

rasanya aku penah masuk blog jivebumz ni...tapi dah ingat2 lupa, ahaksss....apepun slmt menempuh alam rumahtgga pd bakal pengantin....

Mawar_berduri berkata...

salam akak.......
lame tak singgah...akak pe kabo ?