N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Jun 2010

Cutemiut Dah Kat JB

Salam Semua..

Ahhaaakksss... ni bersiaran dari JB..
sempat lagi tu nak menghapdet...
walau pun tgh sesibuknya...
eemmm aku blk JB malam semalam...
as yg korang tau kan,.. sebab apa aku blk JB..
sebab majlis perkahwinan adik.. aku lorr..
seperti yg aku war2 kan kat n3 teratas tu..
eemmm tu la sekarang ni mcm tak cukup kaki tgn kami kat sini..
tapi dlm pada tu.. sempat lagi duk ngadap lappy..
aahaakksss... semangat gitu..
so ni just n3 pendek dari aku la ya..
memandangkan tak blh la.. lama2 duk tgk lappy ni..
karang ada keja yg tak siap plak kan..
so just n3 reminder la ni.
Buat pengunjung2 blog cutemiut ni..
sekali lagi aku menjemput korang ke majlis perkahwinan adik aku
pada 6.6.10 ni..
pada yg sesapa yg sudi dtg amat la. di alu2 kan..
pada yg jauh tu.. takpe la kan.. nak buat camne..
insyallah ada rezeki kita bertemu lagi k..
so pada yg nak dtg.. blh refer blk n3 teratas ni..






Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

oo...dah kat JB ye..ala,masa tu ade kat PD la..sori ye tak dapat datang..

Yan berkata...

huhu... tak cukup tgn yer kak... moga majlis berjalan lancar

Dee berkata...

dee doakan agar majlis berjalan lancar ye cute..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Selamat Pengantin Baru utk adik tu ye Rina. Moga kekal bahagia hendaknya...

member aku kawen jgk..hari yg sama. Maaf yek!

nenek kebayan :) berkata...

sorilah x dpt menghadirinya....sbb kat sini pun byk jemputan kahwin pada 6/6/2010.

Yan berkata...

insya Allah.. jap lg kami sampai.. qis ketiduran plak dah siap2.. abgpn join sekaki.. chet!