N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jun 2010

Mirul & Coklat

Salam Semua..

Slamat pagi Selasa..
eemmm hari ni jalan nak g keja amat la lengangnya..
laju je aku drive hari ni..
perjalanan lancar... traffic light pun cam beri kerjasama je..
hari ni semua hijau je masa aku lalu..
aahaakkss... berkerjasama gitu..
actually bukan nak citer pasal perjalanan keja tu..
tapi nak citer pasal dak Mirul ngan coklat..
(asal tujuan ambil gambo Mirul ngan coklat ni nak menjoin contest suziey.. tapi memandangkan quality gambonya tak berapa menarik.. so aku pendamkan je la niat tu..sorry ya suziey tak dpt nak menjoin contest ko...)
dah alang2 ada gambo Mirul ngan coklat ni kan..
meh tgk aksi dak Mirul menikmati coklat...

aahhaakksss... biskutnya dah habis gitu.. colek la baki coklat tu ngan tangan
see bukti dia colek coklat tu ngan tangan..

muka budak happy mkn coklat....

ni la coklat yg dia makan..
NINI.. aahhaakksss... sapa ingat coklat yg ada biskut ni..



kemain kusyuk dia menikmati coklat tu..

muka close up skit... budak comot makan coklat..

aahhhaakksss... mengamuk plak.. ibu dia ambil snap gambo dia...
tu la al kisahnya Mirul ngan coklat...






Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

sweetfiza berkata...

farisha tu pun suka gak nini celup2 ni hehehe...tp dia x suka yg prasa coklat ...dia ska yg strawberi.....kekadang tu siap berebut plk ngan ayahnya tu ...skrg klu nk beli ..kna bli dua ...hehehe...

[-suziey-] berkata...

hahhah siap ngamuk2 lagi yek..ala rina..kualiti gbr xpenting..asalkan nmpk mukanya..hehe..xpela ade lg next2 season..

Yan berkata...

owhhhh saya suke biskut nini ni mase kecik dulu... ermm nak carikla juga kasi qis makan.. cam terase2 plak kat tekak nih..


akak.. sya dari aritu nak sebut.. dah lame nak cakap... berkenan ngan watermark akak... buat sendiri ke?? buatkanlaaaaaaa tuk kite... hehehe

mekchu berkata...

suka nya tgk mierul makan cekelat.. makin bam bam dia skang ni.. grrrrrr geram sgt..

Dee berkata...

alahai..budak bam2 mkn cekelat..comel je..my kids pun suka coklat nini nih..colek2 cekelat gitu gak..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Coklat Nini ni klu budak2 baya Mirul mmg berkenan la kan.

eh, aku pun rasa 'sesuatu' la semalam dan harini. Lengang je jalan dan tpt keje aku... Agaknya derang semua hafdey kot musim2 bola nih...hehehhe

maslinamansor berkata...

dapat dakap... sedap nie... :)

Ummi Eisya berkata...

best tul tgk aksi mirul makan tu..siap ade aksi meraung lagi..hihii