N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Jun 2010

Malam Rewang.. !!

Salam Semua...

Ok gambo majlis kawin adik aku.. dah siap di uploadkan kat blog ni..
walaupun tak semua...(sebab byk tak terkira..baru dari 2 kamera gitu..)
tapi sekurang2nya ada la kenangan tuk disimpan kan..
ok aku mulakan story mory masa malam rewang..

hah ni la suasana mlm rewang sehari sebelum majlis berlangsung..
masing2 sibuk ngan tugasan masing2...
ada yg duk berlatih kompang..
ada yg sibuk kupas bawang la..
ada yg sibuk pasang pelamin la.. (aahhaakksss pelamin kami buat sendri.. )
ada gak yang sibuk berkaraoke gitu
memang riuh rendah la malam rewang tu..
sampai ke 2 pagi gitu..
walaupun begitu.. bahang meriahnya majlis ni.. dah mula terasa..

oooppssss.. kena stop dulu..
nanti aku sambung story mory lagi k..
aahaaakksss.. disebabkan byk sgt kan.. makanya kena la buat short cut story gitu..





Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

Diarihatiku1976 berkata...

johor memang terkenal dengan malam rewang.. bessttt enjoy...

Kaklong @ Izan berkata...

bc n3 pun dh tau betapa meriahnye mjls tu...

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah dh selesai yek..dh dt org baru..best rewang2 ni kan..meriah

Ummi Eisya berkata...

maaf ye ari tu tak dapat datang..ade hal skit..

memang bestkan masa rewang ni..riuh rendah..

ninie's corner berkata...

wah...meriahnya.....