N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Jun 2010

Posing2 Keluarga Pengantin

Salam Semua..

Emmm... selesai story mory majlis persandingan, makan damai, potong kek..
so meh tgh muka2 dibelakang tabir
aahhaakksss... muka belakang tabir gitu ya..
eemm muka family pengantin daaa...

yg utama.. mak dan ayah pengantin..
aahhaakkss.. muka ceria gitu kan..
maklum dpt menantu perempuan plak..
takde la dpt menantu lelaki lagi..
ate aku sorang je anak perempuan kan..
so my cik abg la satu2nya menantu lelaki tunggal...

ni plak adik pengantin bersama ayah pengantin..
eemm tinggal adik aku je la yg belum kawin..
ate kami kan 3 beradik..
adik aku ni yg paling bongsu..
masih sekolah yo.. baru tingkatan 5..

hah.. ni sapa yg tak kenal kan..
aku daa.. tuan umah a.k.a kakak pengantin..
for sure bersama ayah pengantin...

so ni la adik beradik pengantin
bergambo bersama mak dan ayah..

last skali gambo sekeluarga..
bersama anak dan menantu..
aahhaakksss...
(my cik abg ngan dak mirul dah tak sempat nak pakai baju melayu dah, my cik abg org kuat dapor.. mana blh nak pakai baju melayu.. karang mau jadi apa plak kan.. si dak Mirul plak.. memang tak nak pakai.. panas.. berpeluh2 gitu..tu pasal pakai t-shirt je senang.. )

okies.. pas ni last n3 pasal blogger yg datang tu k

Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

Dee berkata...

wah..kenangan indah ni..

atty's berkata...

bagus ade gambar satu family .leh buat memori indah ..

sweetfiza berkata...

w/pun penat semua tersenyum je ...mmg ler kngan terindah gituu...

Yan berkata...

huhu baru yan pasan.. baju akak ngan mak akak sepasang upenyer...
aritu tak pasan mungkin pasal mak akak pakai tudung labuh

J@J@ / Bini The Rock berkata...

muka ko ikut muka ayah ekk Na! Mesti ko manja lebih ngan ayah ni...

heheheh...

dah ilang ke penat 'rewang2' tu?