N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Jun 2010

Baby Baru !!

Salam Semua..

Selamat pagi Senin...
eemmm camne ngan hujung minggu korang..
for sure mesti seronok kan..
aku.?? eemmm so bz hujung minggu lepas ni..
aahhaakkss.. bz jaga kakak ipar aku dlm pantang..
al maklum la.. takde mak kan..
mak mertua dia pun bz gak ngan segala jemputan..
al maklum la.. musim cuti sekolah ni kan..
sib baik la dia ada adik ipar cam aku ni..
aahhhaakksss.. sudah perasan lebih ni..
kebetulan hanya kami je yg tak pergi ke majlis perkahwinan anak sedara kami kat Kelantan tu..
klu tak.. eemm ntah2 mau terberanak kakak ipar aku kat sana..




hah ni la muka org baru.. so tomey kan..
ni masa aku datang spital Jumaat lepas..
nak bawa blk baby ngan kakak ipar aku..
kira ni first day la ni..
aahhaakkksss...aku yg pegang baby masa nak bawa blk umah tau..
mula2 cam kekok gak la..
al maklum la lama tak pegang baby kan..
klu cam Mirul dulu.. kakak ipar aku yg tolong pegang..
baby ni berat dia 3.08 kg masa lahir..
kira tecit skit dari Mirul dulu.. Mirul dulu 3.30 kg gitu..mantap..
aahhhaakkss.. tapi sepanjang berada di rumah ni..
kira dah ok la pegang baby.. sebab kakak ipar aku belum kuat lagi nak pegang baby..
eemmm nama baby ni kan kami sama2 cari gitu..
nama dia NUR SAHIRA FARZANA
ni kira anak ketiga kakak ipar aku..
nama abg baby ni.. MOHAMMAD AFIQ FARHAN
nama kakak baby ni.. NUR SAHIRA FARISA
eemmm kakak ipar aku nak nama anak2 dia mesti ada huruf "F" tu..
kira ok gak kan..
aahhaakksss...
dak Mirul plak.. skit2 baby nak cium baby..
tapi aku tak bagi sebab Mirul ni ganas aaarrr...
dia pegang baby cam pegang anak patung.. takut aku..
anak orang seeiiii.. karang tak pasal2 jadi lain plak kan..
pandai plak tu dia cakap..
"Ni kan baby Alin (kakak ipar aku)..bukan baby Ayul.."
aahhhaakksss....
jgn plak korang tanya bila Mirul nak beradik ya..
belum ada rezeki lagi...insyallah..
ada rezeki, ada la Mirul adik..







Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

Dee berkata...

baru nak tya..bg jelah mirul adik tu..aku doa2 moga ko ada rezeki baby lagi..hahaha..apa pun..comel baby tu..tahniah..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wahh!

gamat lah rmh korang ye Na dgr suara baby..
Malam2 dia bising tak?

huu..seronok nya cium baby ni..bau dia tu yg best!

Yan berkata...

alamak.. yanpun cam dah lame tak pegang baby... wlupun klu ikutkan baru 2 taun..