N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Jun 2010

Jemputan Buat Semua Blogger !!!!

Salam Semua...

Dikesempatan ni
Aku cutemiut a.k.a Rina ingin menjemput semua kalangan blogger
utk menghadiri Majlis Perkahwinan adik aku


Pada 6 June 2010 hari Ahad

klu hari tu kat tmpt perempuan kan..
sekarang ni kat umah mak aku plak..
kira ni majlis bertandang la kan..

ni aku snap dari surat jemputan je..
al maklum la.. takde scan nak di scan kan kad tu..
beralamat di

NO 2, JLN DEDAP 34, TAMAN JOHOR JAYA,
81100 JOHOR BAHRU, JOHOR.

emmmm ni peta.. tapi tak berapa clear..
takpe.. pada sesapa yg nak g tu.. blh calling2 aku..
di 019-7940469 k...
kedatangan korang di alu2 kan...

Sekian Terima Kasih..

p/s: n3 ni akan berada disini hingga la tamat majlis...
n3 terkini sila la... scroll ke bawah ya..




Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

aNIe berkata...

Selamat Pengantin Baru pada adik cutemiut.

Dee berkata...

thx jemput..tp jauhlah sis..tahniah buat pengantin baru..

maslinamansor berkata...

taniah... Selamat pengantin baru kepada adik akak...

atty's berkata...

thanks jemput rina..samalah pulok ngn adik ipar kty kawin .

Wanie berkata...

Thanks Rina sebab sudi jemput...Kalau dekat mau je wani join sebab leh jumpa rina..

*Selamat pengantin baru wat adik rina semoga diorg kekal sampai ke akhir hayat...Amin

churalliya berkata...

selamat pengantin baru..

Mak Su berkata...

tahniah nak tambah ahli keluarga, terima kasih ya rina, dgn jemputan. maaf, tak dapat hadir, maksu ada 2 anak buah getting married on 6 jun... ni tengah pening ni... huhhuhu

ct rahani berkata...

insyaAllah kak.. klu x der aral sy smpai nti..

[-suziey-] berkata...

jauh bebeno..hehe..tahniah utk adik ko yek..nk dpt adik ipar ye ko..

Yan berkata...

Insya Allah kak...
nanti kitorang escape kejap (tutup kedai) p kenduri kt umah akak...

Mak Su berkata...

slamat pengantin baru buat mereka

Mak Su berkata...

tahniah buat mereka.. kebetulan, anak buah ada 2 orang kawin pada 5, 6 ni... dan ada sorang member opis gaks... oouuhhh