N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Jun 2010

BOLA !! BOLA !!

Salam Semua...

Sekarang ni kan musim bola kan..
sana sini semua citer pasal bola..
ahhhaakkss... termasuk la org2 kat umah aku...
baik dari anak.. smpi ke bapak2 semuanya..
BOLA..BOLA..BOLA...
smpi kan aku pun terikut2 gak...
walaupun aku ni bukan la fanatik bola...



hah.. ni keja my cik abg...
siap tampal carta perlawanan ni kat pintu bilik..
aahhaakkss... pastu setiap kali blk keja.. mesti kejar nak tgk bola dulu..
sanggup tu tgk bola dulu baru makan..
pastu dia akan catit la.. keputusan perlawan tu..
sib baik la kat umah tu ada 2 tv kan..
klu tak.. semua seisi rumah kena tgk bola gitu..
si dak Mirul plak.. sejak musim bola ni..
dia pun sibuk gak nak buat aksi main bola dia dlm umah..
siap pakai stokin panjang tu ha...
nak tendang bola punya pasal..
sib baik la dia tak pakai kasut sekali.. klu tak.. haru dibuatnya..
aahhaakksss... tu la kisah BOLA..





Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

Mak Su berkata...

layanzz... maksu saspen semalam tgk portugal belasah korea utara 7 - 0, waduhhh, tepuk dahi nengok... ;)

Yan berkata...

heheh kat kedai banyak schedule bola ni.. tp kami tak penah catit.. pasal tak tengok..

atashinci_83 berkata...

Lyn gak b0la..smpai bgkak bjik mate tg0k live game..huhu..best time sume jerit G0L!!

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
a'ah tu la... layan kan.... kita bukan setakat tepuk dahi tgk portugal.. siap sama2 sorak GOOLLLLLL !!!

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
aahhhaakkss... klu kat umah.. memang cik abg akak catit gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~atashicni~
hah tu la.. time goolll semua jerit smpi gamat umah...