N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Jun 2010

Blogger Datang Jemputan

Salam Semua..


Emmmm ni kira n3 penutup tuk majlis kawin adik aku tu...
pastinya korang tertanya2 kan sapa lah blogger yg datang tu..
wah.. very the surprise kan.. ahaaakksss...
saja je buat suspen gitu..
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ni la bloggernya.. sapa lagi klu tak bukan yan a.k.a ummi qis..
terima kasih tak terhingga pada Yan dan suami kerana sudi meluangkan masa tuk datang ke majlis kawin adik cutemiut ni..
memang sungguh tak sangka yan sudi datang tau..
sian dia... ngan bawa perut lagi.. ngan dak qis lagi..
ahhaakkss... terima kasih tak terhingga..
maaf la klu layanan tak memuaskan.. al maklum la.. sibuk kan..

aahaaakkss.. gambo tuan umah ngan dak bulat interframe plak...

sebagai penutup n3 majlis kawin adik aku ni..
ni la aksi2 dak Mirul time org tgh sibuk kemas2...
kemain hover lagi dia...
so tu je la.. al kisah story mory majlis adik aku..
terima kasih pada yg sudi datang memeriahkan majlis..
maaf la klu ada yg tak berpuas hati ngan layanan..







Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

[-suziey-] berkata...

oooo yan org johor ek...heheee

bizzonline berkata...

LAMA X TGK MIRUL..
MESTI DIA SAKAN NOLONG GAK KAN..

Yan berkata...

aisey gambo ni tak tgk kamera pulok...