N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Jun 2010

Lunch Cutemiut Hari ni..

Salam Semua..

Emmm lama rasanya tak tempek gambo makanan kat sini...
aahhaakksss... hujan2 ni perut lapo la plak..
tadi pagi aku dah makan nasi goreng tau..
siap bawa bekal nak mkn tuk tghari la konon...
tapi cocer sejuk kan.. kul 10 aku dah belasah nasi goreng tu.. ahhhaakkss.
Pastu lunch mula la perut berdendang2 gitu..
pe lagi... terus turun jap g beli roti kat kedai roti dpn ofc ni...
so lunch aku hari ni..
*
*
*
*
*
mini sosej pizza aahhaakkss..
sgt marveles gitu.. luar bersalut ngan sosej yg byk menimbun gitu..
kat dlm rotinya plak ada sardin...
rotinya pun lembut je...
memang sedap gitu...
2nd menu plak...(aahhaakkss... buruk lantak betul sekarang ni tau..)
*
*
*
*
roti sosej gak tapi ni ada sambal serunding kat atasnya..
pun sedap gak.. roti feveret ni.. ahhaakkss... feveret gitu..
dan last menu..
*
*
*
*
egg tart sebagai pemanis mulut .. aahaakkss.. pemanis gitu kan..
(eemm kat tgh gambo tu adalah watermark ya.. bukan la isi utk egg tart tu... ahaakkss..)
credit to Eya yg tlg buatkan watermark ku yg very cutemiut..
so tu la menu tuk lunch hari ni..
disebabkan aku dah mkn nasi pagi tadi kan..
makanya tghari tekak aku tak lalu nak makan nasi.. :D

p/s: eemmm korang mesti perasan kan.. sejak dua menjak ni kat gambo2 ku ada watermark yg cam ada bunga2 gitu.. so cute kan.. thanks to eya yg tolong buatkan watermark tu..
so pada sesapa yg ada tanya pasal water mark tu.. meh tgk kat blog bisnes eya



Kerja dari Rumah klik sini


















5 ulasan:

atty's berkata...

Takpe rina..tgh ade selera ni makan jew..

Dee berkata...

mkn roti pun sedap...

bizzonline berkata...

adeh..sy kelaparan..da 3 ari sy x makan..bak sket roti ade sosej tu kak..

maceh promot synye watermark..

maslinamansor berkata...

suka tart telur...

Wanie berkata...

watermark yg cutemiut...

yummy..sedapnya...terliur nih...