N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Jun 2010

Majlis Persandingan Pihak Lelaki

Salam Semua..

Okies sambungan pas pengantin berarak..
makanya duduk la kedua mempelai diatas pelamin..
aahhaakksss...


aksi2 pengantin di atas pelamin..

hanya ada acara baling gula2 pada budak.. (mak budak pun join skali.. )
kami buat very the simple gitu..
takde tepung2 tawar.. sebab jenuh gak la kan.. nak tunggu sesi tepung2 tawar tu..
lagipun dlm cocer yg panas ni..
for sure tak berapa best la kan..
sebab tu la.. hanya buat acara baling gula2 ni...
ok sambung lagi... aahaakksss.. n3 majlis kawin adik aku ni memang berderet2 okey..
siap ada episod2 lagi tu...




Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Tetiba teringat plak time kiter dulu....main baling gula2.

Yan berkata...

yan kawin dulupn takde tepung2 tawar.. leceh!

maszmadi berkata...

same la cam masz dolu pon xder tepung tawar.. cm baling gule2 jerk, yg penuh bkn anak2 tp mak2 jerk.. hehe

atty's berkata...

meriah majlis..nya .

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Sory Na, aku tak dpt dtg...

Lawo n kena lah warna silver lwn dgn pink tu! aku sgt suker...buleh la buat kaler utk baju raya nnt..

hehehhe!

beb,
time pg ujan kan..blah ptg panas sgt!
sama la kat BP nih, aku nk g jmputan rmh mbr pukol 2.30..tgh panas ting! nsb baik anak aku tak sesema!

Dee berkata...

baju cantek..combination yg menarik..