N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Jun 2010

Di Pagi Majlis

Salam Semua..

Okies bersambung lagi..
kali ni nak story mory pasal di pagi Majlis..
suasana meriah kian terasa..
aahhaakkkss... pagi2 lagi aku dh bgn..
tido pun hanya setakat 3 jam je..
penat memang penat.. tapi demi adik tersayang kan..
makanya kena la siap2 lagi apa yg belum siap..
baik mak pengantin.. kakak pengantin.. ayah pengantin..
semuanya kelam kabut ngan tugasan masing2...
hah ni la pelamin pengantin..
pelamin simple tapi cute gitu..
tugasan menyiapkan pelamin ni..
aku la yg kena pastikan pelamin ni mengikut citarasa pengantin..
aahhaakkkss.. kakak pengantin kena dera buat pelamin tau..
so ala2 bidang terjun gitu..
dan tu la hasilku yg tak berapa nak kreatif..
walaupun begitu.. adik aku dan ramai yg puji kata comel dan simple..
aahhaakkss... tak sangka gak menjadi pelamin tu..

ni adalah banner pengantin yg di gantungkan depan canopy tetamu..

dan ni plak adalah suasana di khemah tetamu serta khemah org2 rewang..
seawal 10 pagi tetamu2 dh mula dtg tau..
memang rasa cepatnya..
tapi nak buat camne kan.. dah org datang.. takkan nak halau kot..
tak baik kan..
actually tarikh 6.6 ni ramai yg buat majlis tau..
tu klu blh tetamu2 yg hadir akan datang sesempat mereka..
eemm gambo yg dua keping last tu.. adalah budak2 yg basuh pinggan..
tu semua kawan2 adik aku tau...
pagi tu masa tetamu dah mula datang..
tetiba hujan turun la plak..
memang tak menjangkakan gitu..
takpe la kan.. hujan tu kan rahmat..
sib baik masa pengantin smpi hujan dah berenti tau..
eemmm aku sambung lagi k..

p/s : karang klu aku buat n3 berpanjangan takde mood org nak baca kan..
so next n3 la plak...
pasal hujan tu kan.. klu org tua2 dulu kata..
tuk mengelakkan hujan turun masa majlis kawin camni..
campakkan seluar tecit a.k.a seluar dalam tu ke atas bumbung umah pengantin..
eemm ada sapa2 percaya ke..?? tapi mungkin betul kot..ahhhaakkss








Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Mak Su berkata...

cantik pelamin tu, simple, melambangkan kreativiti organisernyer :)

maszmadi berkata...

hikhik, meriah kalu ader kenduri kat umah kan.. lm x mrase kenduri meriah2 camtu sjak 5 thn yg lpas..

Dee berkata...

campak baju pengantin je cukup..xyah campak suar kecit...

meriah nmpk majlis..pelamin pun cantik n simple..

maslinamansor berkata...

memang ada orang lempaq kain atas bumbung tapi mas rasa mas tak buat pun....

takut baling lepas tue tak ambil dah... hehehe

en_me berkata...

meriahnyerr uoolsss.. ehehe

[-suziey-] berkata...

pelamin yg simple but nice:)

ninie's corner berkata...

pelamin tu cute...simple, cantik & menarik....tahniah bt Rina....mmg menjadi hasil tangan tu...

atty's berkata...

kty suka pelamin tu ..kombinasi kaler yang menarik ..simple tp so sweet