N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Dis 2010

TUDUNG + LEGGING ????

Salam Semua...

Dah lunch ke...
aku ari ni lunch cam biasa2 gak...
apa lagi nasi campur je la.. :D
eemmm pastu duk kat dpn pc check2 la email..
terbaca la satu email ni hah..
rasanya isu ni aku pernah story mory kat sini...
isu pasal org yg gemar berpakaian tudung tapi berlegging ni..
nak tau lebih lanjut..
tgk artikel ni..


nak baca klik bagi enlarge kan ya
so apa pendapat korang... ???





Kerja dari Rumah klik sini

20 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

tak sesuaiii :D

Dee berkata...

walaupun dee x bertudung..dee x suka pakai legging..kalo kt rumah tu lainlah kan..

mummy_ayu berkata...

sokong..memang tak sesuai...

Yan berkata...

opss yeke..
baru semalam tgk pekerja yan pakai suar camni..
dalam ati... cam nak jugak..
tak jadikla.. ish ish.. (lgpun konfem asbenpn tak bagi)

Nana berkata...

hehe
mgm xsesuai..

imz berkata...

ermm..tgk pun mmg tak sesuai kan..ketat sgt..!

J@J@ / Bini The Rock berkata...

atas labuh bwh ketat...

hmm..aku tak minat!

mamawafiQ berkata...

i pakai kat umah...hihihi

TuYa berkata...

mmg mcm trendy tapi x sesuai utk kuor2 umah..

CuTeMiUt78 berkata...

~fara dhelina~
eemmmm tak sesuai kan

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
memang tak sesuai...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
akak memang tak minat

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~imz~
a'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
yup aku pun tak minat

CuTeMiUt78 berkata...

~mamawafiq~
kat umah takpe la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
a'ah kan

ct rahani berkata...

sy pun x minat legging..

kakyong berkata...

byk sgt kesalahan pemakaian dlm gamabr tu... baju lengan pendek nampak armpit... pakai tight/legging cam tu... huhuuu..

memang sgt tidak sesuai... nampak mcm perempuan murah jer... erkkk..