N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Dis 2010

Contest : Suka-Suka Main Air giveaway by erin

Salam Semua....

Kali ni aku teruja nak buat n3 berkenaan contest lagi..
setelah di invite oleh tuan umah..
ala saja2 join.. beri support pada member blogger kan..
tak kisah la menang ke kalah..
janji happy...
okies kali ni nak menjoin contest ni...





eemmm tu dia...
suka2 main air lagu uuuu..
jom baca segala syarat2 yg di perlu tuk join contest ni..

******************************************

Korang dipersilakan untuk join pink heArt nyer Giveaway
bermula
2.12.2010 hingga 12.12.2010
kerana hadiahnyer MENARIK & SEKSI

SYARAT-SYARAT:
1. Terbuka kepada semua blogger yang beralamat di Malaysia. Klo duk oversea pon bole juin janji ada alamat kat Malaysia...

2.Jadik follower erin~ http://ehemsz.blogspot.com ~ dan letakkan di blogroll anda

3. Tepek gambar anak korang sorang-sorang... yang berusia 1 hingga 3 tahun (2007-2009)
BERAKSI SUKA-SUKA MAIN AIR.
Tak kesah lah main air terjun ker, air banjir ker, swimming pool ker, yang penting AIR.. air dalam bilik air pon bole... YANG PENTING
AKSI MESTI DA VASS.
sertakan nama anak comell korang tu tau

4. uppss TAJUK DI ATAS saja yang diterima yer..
Jangan lupe banner contest DI ATAS SETIAP ENTRY dan di SIDEBAR blog korang. Upppssss link back ke entry ini yer.

5.Bila dah siap jangan lupa tinggalkan komen kat entry ni yer... senang untuk gue terjahh.

~HADIAH YANG SEKSI~
swimming suit~untuk si seksi girl
swimming short~untuk si hot boy

hadiah mungkin akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan hehehe

**********************************************
okies tu dia segala syarat marat dari erinz pihak penganjur..
so sebagai memenuhi syarat2 yg dikehendaki tuk contest ni..
ni aku up 3 keping gambo Mirul yg ala2 seksi meksi
yang ala2 Daaaa Vaaaasss ketika bermain air..
(giler kose erk... smpi 3 keping gambo... harap maaf ya puan penganjur... pening tak tau mana nak pilih... puan penganjur blh la ambil salah satu gambo yg berkenan tuk contest ni.. )


hah tu dia aksi budak bam bam di dalam air...
1st gambo tu masa Mirul umur setahun tak silap aku..
yg dua lagi tu.. kira gambo terbaru la juga..

NAMA : MOHAMMAD AMIRUL HISHAM
UMUR : 3 THN 9 BULAN

so harap puan penganjur berpuas hati hendaknya...
dan akhir kata doakan kejayaan kami...






Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

nza berkata...

ceksinya mirul...hi.hi.hi...
Gud luck.

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
thanks kak

ct rahani berkata...

gud luck kak.. rasa cam nk join gak la..

eRiNsZ berkata...

ok dear dah terjah LULUS
~tp i amek 1 gambar ajer yer