N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Dis 2010

Citer Org Lelaki Plak !!!

Salam Semua....

Dah lunch belum...
korang lunch apa hari ni...
aku cam biasa gak..
(aaahhhaakkss... asyik la cam biasa kan.. ntah apa yg cam biasa..)
makan nasi campur je kat kantin... malas nak g mana2...
eemmm tadi pagi kan aku dah publishkan n3 berkenaan wanita..
sekarang ni aku nak kongsikan ngan korang pasal SOMI a.k.a lelaki plak..
eemmm adil la kan.. tak la kata asyik citer pasal pompuan je..
kena gak citer pasal lelaki gak kan..
okies nak tau apa dia..
meh baca email yg aku dpt ni..


( Gambar Hiasan )

PENGORBANAN SUAMI PADA ISTERI/LELAKI PADA WANITA


Pada akhir zaman yg serba canggih dan moden ini,ramai isteri2 telah lupa pengorbanan yg di lakukan oleh si suami. Mari kita lihat antara apa yg lelaki korbankan utk wanita ataupun isteri..



1. KAIN, kain lebih banyak ukurannya utk buat baju kurung daripada seluar lelaki. Lelaki sanggup beli kain yg banyak utk isteri.



2. MESIN basuh/mesin parut kelapa/mesin jahit/blender/ oven/dan mcm lagi mesin kat dapur rumah, semuanya lelaki lebih rela tak pakai, semuanya ikhlas bagi isteri guna.



3. SABUN, BERUS, PENYAPU, sekarang ni anda semua tahu harga barang semuanya naik. Lelaki sanggup beli setiap bulan utk isterinya sedangkan lelaki tak pernah gunakannya.



4. TUALA, lelaki Cuma pakai sehelai saje tuala sedangkan setiap bulan wanita bertukar- tukar tuala..



5. BAJU, lelaki Cuma pakai sehelai saje baju dlm satu masa, tp wanita pakai dua (baju dalam)..



6. BARANG KEMAS, lelaki tak pun pakai rantai emas, subang emas, gelang emas. tp beli jugak utkisteri.



7. ALAT SOLEK, lelaki rela tak pakai gincu, maskara, eye shadow dan bagai2 lagi alat solek tapi Sanggup beli utk isteri.



8. KASUT, lelaki lebih rela pakai kasut yang tumitnya rendah demi isteri dia sanggup beli yg bertumittinggi.



9. REHAT, 90 hari wanita di beri rehat slps melahirkan anak sedangkan lelaki mungkin akan diberhentikan Kerja kalau rehat sebegitu lama.



10. AMBULAN, setiap kali nak melahirkan anak, wanita dapat merasa naik ambulans sedangkan lelaki, Cuma ikut dr belakang dgn kenderaan sendiri.



MORAL : JGN DERHAKA PADA SUAMI..TAK ELOK TAU.. HAHAHAHA...


Sumber : Email Yahoo Group
JANGAN MARAH YER..


***********************************************

aahhhaaakkssss.... sekadar citer2 kosong di tghari...
layan kan... :D





Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

zino berkata...

salam maal hijrah...

Dee berkata...

hihihi..kelakar gak eh..

ct rahani berkata...

hehe.. lawakkan..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
salam Maal hijrah

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
kelakar kan.. cam ya..ya.. je

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
memang sungguh lawak

9W2URY berkata...

Ramai suami tak perasan tu semua, sbb semua tu ikhlass...
hehehehhehe.......

Yan berkata...

x setuju!! hehehehe