N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Dis 2010

Baru Nak Berhapdet

Salam Semua...

Selamat pagi Selasa...
aahhhhaakkksss... Selasa rupanya ya..
sib baik tadi aku tak cakap selamat pagi Isnin... :D
ntah napa rasa hari ni cam senin plak....
semalam ke bzian melanda...
tak dan nak menghapdet bagai..
n3 contest yg terpublish semalam pun adalah autopublish.. :D
tu pun tghari baru keluar kan..
okies apa plak yg nak story mory hari ni ya..
eemmmm citer ujung minggu la... apa lagi...

Hari Sabtu kan aku ada event kat PC Fair BP Mall..
so citer2 kat suasana tu je la..
Sabtu tu.. pagi aku hantar Mirul ke rumah abg ipar aku..
diaorg nak g jemputan ke Segamat..
aku ngan my cik abg tak ikut... sebab masing2 keja kan..
so hantar anak je la wakil g sana.. boleh gitu.. :D
pas hantar Mirul baru aku gerak ke BP Mall..
masa tu jam dah menunjukkan 10.30 pagi..
tapi sorang pun budak2 aku tak smpi lagi..
kira aku la yg terawal.. ceeehhhh semangat gitu..
so hari Sabtu tu.. aktiviti di BP Mall...
org memang ramai giler.. tapi sale tak berapa nak ado..
mana taknya.. booth kami berdekatan ngan Maxis , P1, semua tu..
so agak kkkuuuuurrrreeennngggg la skit hari Sabtu tu..
tapi budak2 ni masih bersemangat buat sale... :D

Tapi aku tak la seharian kat sana... dlm kul 4 tu aku blk dah..
mana blh lama2.. karang bising my cik abg tu..
maklum la kan.. bini balik ujung minggu je..
so nak la bermanja2 lebih gitu.. aahhhhaakksss...
blk ke rumah.. aku baru la mengemas2 umah yg macam tongkang pechah...
maklum la umah aku ni kena tunggu aku blk hujung minggu baru la berkemas..
(ate kakak ipar aku tak skee mengemas.. aiiseeehh ngumpat pagi2)
pas dh kemas2... baru la blk lepak2..
sementara tunggu my cik abg blk dari keja..
ingat klu dia blk cepat.. blh gak kitaorg nyusul anak kat Segamat..
tapi nan ado... dia blk dah dkt kul 6 ptg..
dah penat.. sudahnya kami berdua je la kat umah.. ;D
pas maghrib... tipon abg ipar yg bawa anak aku tu..
cakap kita org ambik Mirul kat Air Itam je..
kebetulan my cik abg ajak g 'ngeteh'

Dalam kul 9 mlm gak.. baru la anak aku blk..
sib baik kami duk tunggu kat expo air itam..
sempena sukan pemotoran yg akan berlangsung minggu dpn ni ha..
so tak la boring duk tunggu abg ipar aku tu..
pastu baru la kami g ngeteh sama2..
memandangkan kami pun belum makan lagi kan..
so kira dinner sekali la... :D

Hari Ahad plak..
tak planning pun kemana2...
duk rehat2 kat umah.. bersantai2 bersama..
emmm tu je la citer aktiviti2 hari minggu... :D

p/s: hampeh je rasa... gambo2 kat PC fair BP Mall yg sempat aku snap kat hp....semuanya hilang.. si dak Mirul g tekan delete plak... tu yg n3 tanpa bergambo.. ;D






Kerja dari Rumah klik sini

7 ulasan:

Yan berkata...

lor delete pulak dah

ct rahani berkata...

adeh syg lak gambo terdelete.. mirul2.. nk kena babap nih.. hikhikhik..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku dtg ahad ptg..pkl 3 kot. Mak oiii..ramai nya manosia. Ade gak aku lalu dpn booth TM..tp bdk mxs sblh dah sebok2 panggil suruh beli bdband RM38 tu ha..

hhmmm....tak beli apepon kesudahannya. Malas nak menyelit dgn troli (kes mls nak dokong anak)...

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
hah tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
a'ah.. memang nak kena ni kan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hah tu la pasal... memang ramai giler org.. tapi tu la.. saingan sengit tu... sib baik ko tak beli kan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hah tu la pasal... memang ramai giler org.. tapi tu la.. saingan sengit tu... sib baik ko tak beli kan