N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Dis 2010

Tolong!!!.. Tolong..!!! Sy Perlukan Pandangan Anda

Salam Semua...

Selamat pagi Khamis...
yeaa.... dah Khamis... tinggal sehari lagi nak keja...
pastu cuti panjang....
hik..hik..hik...

Hari ni kat Jb cocer hujan..
sejukkk weeeiiii...
wah.. cocer pun ala2 dah suam2 kuku je....
cam tau je.. dah nak cuti2 kan.. :D

Emmmmm cuti panjang ni...
planning nak g mana erk.. ??
eemmm cam kami ni tak blh nak planning awal2..
nanti tak menjadi.. tu yg mencik tu..
kena planning last minit baru menjadi..
tapi tu la kadang planning last minit ni...
ada je yg tak kena...
cam cth klu kata nak berjalan2 ke tmpt yg menarik...
mesti la nak cari tmpt menginap kan..
dah tentu2nya full...
ate kan public holiday + cuti sekolah...
nak jln2 ke tmpt yg tak yah menginap...
nanti cam tak best la plak... sebab kejap je jenjalan..
dah rushing nak blk..
eemmmm payah gak tu...
my cik abg pun plan nak cuti gak..
habis kan cuti thn dia..
so takkan nak duk umah je kan..
seminggu cuti tak kemana2....
kesian dak Mirul...

ok apa pandangan korang..
blh bagi cadangan kat aku
apa planning n mana tmpt2 yg menarik
yg blh kami lawati...
komen kat sini erk... tq... :D

Ok nak siap kan keja dulu....
nanti tak siap... payah gak... dah la nak cuti kan..
so make sure semua kena settle kan..

**** update***
eemmm aku rasakan cam nak bagi hadiah la
kat sapa yg bagi pandangan kat sini..

maksud aku.. aku mungkin akan pilih satu tmpt yg menarik
yg mana korang cadangkan tu..
aku akan decide ngan my cik abg mana nak bwa mirul
insyallah ada la skit souvenir dari tmpt tu..
tuk dijadikan kenangan pada blogger yg memberi cadangan tmpt tu..
eemm faham ke apa yg aku maksudkan ni..
harap faham je la ya.. :D
sapa yg terpilih aku akan umumkan selepas naik keja
awal thn dpn erk...





Kerja dari Rumah klik sini

13 ulasan:

notti netti berkata...

gie singapore!!!!

Ummi Eisya berkata...

singapore gak..

Zaidah berkata...

singapore ok jugak kot...

[-suziey-] berkata...

bw g main kt tmn tema..msti best..klu ade passport bole la g pulau sentosa kt singapore.. :)

mummy_ayu berkata...

setuju dgn suziey....gie bawak mirul main kat taman tema..genting ker..mesti mirul suka....

Yan berkata...

tak payah p luar negara kak.. dlam negara masih byk tempat menarik..
melaka tu pn ade byk tempat besh tuk budak2... dah ade melaka wonderland plak tuk mandi manda..

nak tempat menginap.. search aje homestay area melaka.. dlm mudah.com pn leh carik.. last minit bookpn takpe

J@J@ / Bini The Rock berkata...

gi Kemeren...
alamak, xcident bas tuari msh HOT lg tu.

gi Genting...
pon 2x5 je dgn kemren.

ko cuti smgu kan?? jln la jauh sikit. Ahh..Gambang pon orait gak! yg tu kira dekat, nak jauh gi Penang...tak pon Klntan..blh soping periuk, mangkuk tingkat, kuali, senduk, asam asam, ikan masin, sotong....wahh!! best tu.

err..belikan aku FM buleh?? hehe

zura@iwan berkata...

kt png pon ujan pg td kak...sejukkk ni...hehe..

sll gitu kan..kalu last minute br jd ..hehe...

gi spore ke...genting ke..hikss..tp sure ramai kan...cuti sek..

erienz berkata...

gi mana erk...nak dekat lotus desaru pun ok...kalau nak jauh gi sunway lagoon...budak2 suka main airkan...sambil tu maknye blh coping kat jalan tar, hehehe

nza berkata...

kalu nk byk mirul baik g melaka cz byk tmpt yg menarik n dkt2 je antara tmpt2 tu...kt air keruh ada zoo, tmn mini, tmn buaya, tmn rama2 n mcm2..kalu ke bndar boleh bw mirul naik taming sari n eye on msia...mesti dia suka....

sweetfiza berkata...

cadangan gi melaka best gak ...
bnyk tmpt leh gi ...

eRiNsZ berkata...

Genting Kota Keriangan...
Time ni pling suit sbab mirul blom dpat adik lg.. means.. bole main smua puas-puas~ snow world pon bole masuk..blik pon bnyak...

klo nk yg lebih relaxs and santai Bukit Tinggi....

kakyong berkata...

kalo nak yg dekat Rina.. Melaka lah kot.. macam2 ado situ... waterworld a famosa, mini malaysia, zoo melaka pun not bad skrg ni.. butterfly farm.. pendek kata mcm2 ade...

kalo kakyong nak suggest kan kat Perak ni, Lake Town Bukit Merah.. ada pakej juga situ... let tengok org utan... ade juga waterworld & tmn teman kecilan.. ;)