N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Dis 2010

Wah... !!! Cepatnya Arini

Salam Semua...

Selamat pagi cikgu...
(kena baca ala2 nada si Mail dlm citer upin ipin aaaaarr...)
hik..hik..hik..tetiba citer upin ipin la plak... :D
hari ni perjalanan ke ofc amat la seronok..
sebabnya pagi ni aku tak menempuh jammed cam biasa..
jalan lengang..cuma jammed skit je...
eemmm agak la kan ... ramai yg dh duk bercoti2 kot...
so pagi ni smpi ofc 7.55 pagi tau..
1/2 jam je perjalanan aku dari umah ke ofc..
selalunya klu menempuh jammed bagai...
ambik masa dlm 45 minit gak nak smpi ofc...
so bila dah cepat ni... bbbbaaiiikkknya aku dpt parking ari ni..


see susunan keta parking ari ni..
aahhhaakksss... Myvi group...
ni kira parking yg paling depan2 la ni..
hik..hik..hik.. gambo ala2 cam nak turun bukit plak..
yg bebenornya ambik gambo sambil berjalan...
tu yg ala2 cam nak turun bukit.. :D

Mood pagi ni amat2 ok + skkkeee yg amat..
sebabnya minggu ni adalah minggu last kami bekerja..
minggu depan aku dah tak keja..
tak keja bukan bermakna berenti keja erk..
tapi bercoti2.... tmpt aku coti selama seminggu..
sempena Krismas gitu..
(memang setiap kali perayaan memang kena cuti seminggu..)
tu yg seronok tu... yabadabedooooo.... :D
so minggu ni memang kena rushing giler2 siapkan keja..
sib baik la keja aku dh tak berapa byk...
klu tak tensen gak.. nak cuti panjang...
keja tak settle....
so ok... nak buat keja dulu...
nanti ada masa aku hapdet lagi story mory.. :D
(cehh..ceh... cam la byk story mory..)



Kerja dari Rumah klik sini

16 ulasan:

atty's berkata...

salam rina..beshnya cuti sampai seminggu ..nak jugak ..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

I pun cuti seminggu gak minggu lepas...

zura@iwan berkata...

slm...

ari ni kureng jammed sbb org bgn lmbt kut..kakaka..

Dee berkata...

syok ar cuti byk lagi..mcm dee dh kering kontang..hahaha..

~♥ iella ♥~ berkata...

seronok drive bila jln lenggang...
Keta tue paking sempoi nOooo..geng Myvi..

http://fadthnwan.blogspot.com

Nurhayati berkata...

wah cuti2 malaysia yer.. best2x..
hepi holiday yer.

Yan berkata...

besh tu coti seminggu

J@J@ / Bini The Rock berkata...

cuti seminggu?? sampai New Year la erk?? untung nye kerja camtu...

ada kerja kosong tak??
hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
memang best kty... jom cuti

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
ohhh... cuti gak ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
eemmmm agak kot

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
oooohhh.. bukan kerana cuti byk lagi... tapi disebabkan memang satu office tak keja... makanya kena la berhutang cuti

CuTeMiUt78 berkata...

~iela~
memang seronok bila jln lengang... aahhaakkksss.... sempoi yooo

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. cuti2 m'sia... best

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh.. seminggu cuti.. mau beku otak di buatnya

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhhhaakkss... aku cuti smpi new year... memang best... jom cuti2..

nak keja ke