N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Dis 2010

G Ngeteh Lagi...!!!!

Salam Semua...

Ni nak story mory pasal malam tadi punya citer....
malam tadi atok ngan opah Mirul ajak g ngeteh kat luar..
kebetulan nak cari lauk kat Pasar Borong Pandan..
so klu dah kesana tu.. mana lagi tmpt nak ngeteh kan..
tentunya la medan seleranya..



hah ni muka budak puas hati sebab dpt pau beli mainan ngan ibu dia

oh..oh... tembak opah...
sian opah.. smpi terpejam2 mata kena tembak ngan cucu :D
menu kali ni...


aku ngan mak aku.. order set bubur ni..
emmmm ok la kot... ada telur masin + ikan masin di cincang halus + sambal tumis + kacang + kangkung goreng belacan + ikan bilis goreng ngan bawang...


menu tuk dak Mirul set ayam goreng + kentang ni...
Mirul klu kat sini takmo mkn nasi ke mee ke.. mesti nak yg western..
ammmboooii selera mat salih gitu.. :D


ayah ngan adik aku order szilling mee ni..
adik aku ambil meat beef mee..
ayah aku plak ambik seafood szilling mee
pastu ada gak kami order satay...
air semua order Lai Chi Kang sejuk...
Mirul je nak teh O ais...
bbbbrrruuuuppp... alhamdulilah..
dah kenyang...
baru blh jenjalan cuci2 mata
ibu tak membeli apa pun..
tapi dak Mirul kemain skeee dpt beli menan..


hah ni la menan yg dia nak...


pistol... yg keluar cahaya... siap ada benda pusing2 tu..
pakai bateri


ngan patung otomen ni..
yg blh keluar cahaya n blh keluar sore "FIRE..FIRE.."
pun pakai bateri gak...

Sejak dah beso ni.. menan pun nak demand erk..
tak main la menan yg rega dua hinggit..
paling2 koman pun mesti menan atas 5 hinngit tau..
pastu... nak yg mesti guna bateri tau...
isshh...issshhh... tu kira ok la..
klu tak.. dia nak beli keta kontrol yg beso tu..
rega bukan 10 hinggit 20 hinggit... main ratus2 tu...
mmmmaaaaaakkkkkkk hhhhaaiiihhhh..
bankrup ibu dibuatnya...
sib baik aku ckp la..
nanti tunggu Mirul dah beso panjang baru beli menan keta kontrol tu erk..
sekarang tak blh...
sib baik la ko faham nak... ;D





Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Yan berkata...

owhhh p pasar borong pandan.. igtkan kt manela akak makan2 nih..
tak penah lak makan kat sane

Dee berkata...

kalo kita didik dia bersederhana sis..insyaallah dia faham..mcm mimi..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Fire! Fire! Fire!
kill! kill! kill!
Die! die! die!


nnt time betri lemah:

faaaaayeeeeerrrr!!! ffaayeeerrrrr!!
kiiiiiiil kiiiiiill kiiiiiiiill
daiiiii ddaaaaiiii dddaaaaaaaii....

(+_+)

kakyong berkata...

mujur la fikri tak penah mintak 'tromen'..

sizzling tu menggoda selera kakyong

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
mak akak klu cari lauk kat situ la.. dah alang2 keluar kan.. so g la mkn kat medan seleranya

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
yup betul tu dee... cam Mirul pun kita tak berapa galakkan dia beli menan2 sgt.. sekali2 je tak pe la

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
a'ah.. gitu la nanti jdnya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak yong~
hik..hik..hik.. berselera erk kak yong