N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Dis 2010

Thank You Imz !!!!

Salam Semua...

Selamat pagi semua...
hari ni cocer kat JB amat cerah...
eemm alhamdulilah la.. beberapa hari ni cocer agak baik...
hari ni kan nak publishkan citer pasal satu surprise yg aku terima
nak tau apa dia...

hah nampak tak korang...
gift dari imz..
thanks a lot imz..
korang ingat tak.. aku kan pernah join contest nama baby dari blog imz..
memandangkan imz ngan hubby dia pening nak memilih nama baby yg menarik..
so dia mengumumkan semua yg join contest tu adalah pemenang..
kira aku tersenarai sebagai pemenang gak la kan..
sebab aku join contest dia tu.. :D
nak tau apa yg aku dpt..


hadiah yg masih berbalut lagi tu..



tu dia... towel bear tomei...
sgt cute...
(sila abaikan tgn yg memegang hadiah tu ya..)
gift ni smpi hari Sabtu klu tak silap aku..
sebab alamat ke rumah mak aku..
so masa tu aku kat BP..
blk semula ke JB tgk2 ada gift ni..
sgt2 berterima kasih pada imz
sebab sudi bagi gift ni..



p/s: si dak Mirul plak yg excited nak buka hadiah ni tau...sekarang ni klu nak snap gambo pun hanya blh guna hp je.. tu pasal ala2 blur2... kamera rosak..




Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

imz berkata...

alhamdulillah selamat smp jgk..harap suka la hadiah tu ek...

Zaidah berkata...

comelnyer hadiah tu...sayang nak pakai....display only ajelah...hehehe

mummy_ayu berkata...

ah...sgt cute..kalu ayu pun sayang nak pakai tu..

ct rahani berkata...

mmg cute.. msti sygkn nk pakai..

CuTeMiUt78 berkata...

~imz~
selamat smpi dah.. thank a lot.. sgt skkeeee

CuTeMiUt78 berkata...

~zaidah~
emmm tu la display je la

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
eemmm tul tu.. memang sayang nak pakai

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
yup betul tu