N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Dis 2010

Lunch Nasi Ayam Penyet

Salam Semua...

Dah lunch ke korang..
aahhhaakkss...
saja nak menggedik hapdet ni..
yg bebenor nya takde nak story mory sgt..
cuma tadi ni masa lunch g la mkn kat area Bakar Batu..
duk pekena ni..


Nasi Ayam Penyet..
eemmm ok not bad la..
cuma cam aku ni yg bebenornya 1st time mkn nasi ayam penyet ni..
tu yg agak cam 'jakun'
sebab selalunya aku mkn nasi ayam...
for sure la nasinya nasi ayam.. ada sup.. n ayam kan..
ada salad sebagai ulamnya..
tapi kali ni mkn nasi ayam PENYET..
siap ada sambal belacan + kobis + kacang panjang
yg lain sama je cam mkn nasi ayam biasa..
eemmm agak ni la rupa Nasi Ayam Penyet erk...
ok la.. dah kenyang perut dah... :D




Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Nana berkata...

mmg ns ayam penyet xde kuah
klw kt sini kuah ada sup ada jual asing selalu klw aku mkn aku minta kuah sekali xbez mkn ns xde kuah

J@J@ / Bini The Rock berkata...

nasi ayam penyet ni katanya menu org Indonesia. Tu sbb lauknya smbl belacan dan ulam ulaman...

err, aku 1st mkn dulu terbayang Nasi Ayam Goreng + ayam gorg curah dgn smbl kacang....sekali yg dtg...jauh panggang dari ayam! meleset sangkaan ku...

chetttt!!

zura@iwan berkata...

dapnya kak....kt png mn nk cari ayam penyek ni ek..hehe...
km lunch nasi lemak je...

lama x lawat kak...

ct rahani berkata...

sy pun lum penah lg mkn ns ayam penyet.. ntah la x terasa lak nk mkn..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm tu la cam pelik je tgk.. takde kuah tak best aaaar

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
oh.. gitu ke menunya.. aku baru tau ni... hik..hik..jauh panggang dari ayam erk...

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
oh gitu la plak.. kat sana takde erk

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
sib tak mengidam kan