N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Dis 2010

Contest : 20 HARI MENEKA MATA

Salam Semua.....

Eemmmm kali ni kan aku ngan bersemangatnya nak menghapdet
n3 tuk contest plak...
contest pertama tuk bulan ni....

Contest yg agak menarik bagi aku..
lain dari yg lain...
clap...clap... n credit to Yan...
sebab menganjur kan contest ni...


lain dari yg lain kan...
hah.. nak tau apa yg kena buat ngan contest ni...
meh baca rules dia...

*
*
*
*

Ape yg korang perlu buat?

Belek ke 10-10 gambar mata kat bawah ni :

dan cuba teka mane satu
1. mata yan (akuler tuh)
2. mata ijal (suami)
3. mata qis
&
4. mata adhwa

Susah??
mungkinla korang kata susah pasal tak penah jumpe aku
or mungkin festime datang blog ni, tak penah tgk muka kami (especially aku)
takpe...
aku bagi korang sikit klu
jeng jeng jeng

hahh ni klunyer.

Agak2 dah nampak bayang2 jawapannya??
drop saje dalam komen box entri ni.
(hanya jawapan dlm komen box saje diterima)
cara jawap begini contohnye
teka mata :
yan - (k)
ijal - (m)
qis - (z)
adhwa - (q)

Korang boleh buat entri yg ade linkback ke entri ni kalau mahu, tapi tiada paksaanpn ok.
tak perlu letak kat sidebar pasal contest ni sengaja aku wat takde banner.

Hadiah??
OFKOS ade..
Pemenang Pertama :
Untuk peneka tepat & paling pantas (atau sipi2 tepat klu takde yg berjaya teka tepat)
aku nak bagi perfume ni
(ade 5 bauan-ini cume salah satu contoh)
& bonus RM10 (topup/cash) sekiranya dia buat entri.

Pemenang Kedua & Ketiga:
yg teka tepat (mungkin ade 4-5 orang)
mereka akan dicabut undi (hanya 2 yg terpilih)
kedua2nya akan dpt RM5 (samada cash/topup)
& bonus RM5 lg klu ade buat entri

Hadiah khas juri :
ini aku yg akan tentukan kemudian
hadiahnya Perfume yg same jugak.

Kenapa contest ni tajuk dia
"20 Hari Meneka Mata"??
sebab..
Contest ni cuma berlangsung selama 20 hari
yg mane ianya akan berakhir pada
20 December 2010 jam 20:12
iaitu harijadi aku!! (clap clap clap)

dah clear semua???
good..
SELAMAT MENCUBA!!

COP TWEET!!
ade lg nih
aku konfem contest kalini ade pemenang (bukan cam contest cermin aritu)
pasal ade 20 harikan..?
korang boleh teka sebanyak mane pn dalam komen box entri ni
dgn syarat tekaan dibuat pada hari yg berlainan.
bermakna korang boleh teka sampai 20 kali (takkanla sekalipn tak kenakan?)
Cepat!! 20 hari saje!!

Maka diumumkan contest bermula sekarang!!
***********************************
hah.. tu dia segala syarat2 maratnya...
senang kan.. tak yah susah nak tepek2 gambo bagai..
just teka je... siap ada clue lagi...
heh..heh..heh..heh...
tu yg senang tu...
so tuk contest ni...
hari ni aku nak teka..

YAN - D
IJAL - E
QIS - A
ADHWA - F

eemmm tu kira tuk hari ni...
ada lagi 19 hari tuk meneka...
eemmm esok nak teka lagi...
nanti aku publishkan kat sini lagi jawapan2 yg lain plak..
sesapa yg nak join blh dropkan jawapan korang kat sini




Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

Nida berkata...

Good luck Rina...

Nida dah bersara dah dalam arena contest ni, beralih minat ke tangkap2 gambau lak..

Yan berkata...

kak rina.. entri satu jekpun takpe..

ct rahani berkata...

gud luck kak.. sy dh join gak cuma lum wat entry jer..

poster printing berkata...

hah..tu dia segala syarat2 maratnya. senang kan. tak yah susah nak tepek2 gambo bagai..