N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Dis 2010

Contest : GA Teka & Menang Ibu 3A

Salam Semua...


N3 contest lagi..
emmmm kali ni nak try cuba test tuk join contest ni...



hah.. contest berkenaan teka dan menang
teka berapa nilai duit syiling seperti yg tertera ni..




hah... mari mengira... sapa yg advance bab kira mengira ni... aku ni nak kata advance.. tak berapa la kot.. tapi saja nak cuba2 gak kira..
so tuk contest kak yong ni.. aku siap besarkan gambo duit tu..
dan jawapannya..

Pertama : RM 85.03
Kedua : RM 86.05

tak berapa pasti jawapan ni..
apapun aku KUNCI jawapan ni.. :D
harap kak yong berpuas hati ya...

hah segala syarat2 rasanya aku dah laksanakan..
dah tepek kan list blog kak yong kat blog list cutemiut..
nak tau apa segala syarat2 tuk join contest ni..




Kerja dari Rumah klik sini

2 ulasan:

ct rahani berkata...

gud luck kak..

kakyong berkata...

kakyong datang terjah...

gud luck ya..