N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Mei 2010

Selingan Di Ptg Senin

Salam Semua..

Ahhaakkss.. dah petang baru la sempat nak menghapdet gitu kan..
emmmm biasa la senin kan..
so memang agak ke bzian melanda...
ni dah nak blk dah jap lagi..ssooookkaaa....aahhaakkss..
apa nak story mory ni ya..
nak story mory pasal wikend.. takde la menarik mana pun..
biasa2 ajork... cuma yg seronok je.. bersantai2 kat umah selama 3 hari berturut2 gitu..
dari Jumaat, Sabtu dan Ahad..
duk melayan dak Mirul main je kat umah..
my cik abg plak.. keja Jumaat ngan Sabtu tu..
tu yg tak plan nak kemana2... coti2 yg lepas..
cuma mlm tadi bawa dak Mirul g umah abg ipar aku kat Senggarang..
pastu diaorg ajak g makan kat tepi laut dkt pasir puteh..
eemmmm memang lama gak tak kesana..
dah byk perubahan... gambo2.. tak snap sekeping pun..
ate masing2 phone dah kehabisan bateri..
yg paling seronok dak Mirul la..
duk main kejar2 ngan sepupu dia..
berpeluh2.. main lari2 gitu..
mula2 smpi memang sgt la behave.. pastu bila perut dah kenyang je..
hah mula la.. segala aksi dia..
yg kami tak sangka tu.. klu sebelum ni dia amat la takut ngan org
tapi kali ni.. semua org dia tegur tau..
alahai Mirul.. Mirul.. dah semua org kat situ... tersengih2 duk tgk gelagat dia..
aahhaakksss.. nampaknya sekarang ni Mirul hover peramah la plak..
ikut sapa la tu.. ??
aahhaakksss... okies la.. saja je ni.. selingan hapdet di ptg Senin..
nak blk dah.. bye semua... :D





Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

i z z a berkata...

lmnyer x jenguk sini..

TuYa berkata...

salam kak..
jalan2 sini..
sama la ngan Tuya,cuti busan x de xtvt..huhuhu

[-suziey-] berkata...

hiks..amboih dasat mirul no..sume org ditegur.besela budak..mula2 dtg sopan..pastu dia buat la aksi dia