N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Feb 2011

SESI JUMPA BLOGGER PASIR GUDANG

Salam Semua

Ahhhaaa.... ni kesinambungan citer blk dari festival layang2 tadi..
dah puas berjalan2 kat festival tu..
sesi mencari jalan ke kedai kawan blogger
yg telah pun aku buat temujanji
nak jumpa.. sebab aku ada beli barang ngan dia...
sib baik la mak aku tau arah jalan nak kedai dia..
klu tak.. mau aku terpinga2..
tu pun awal2 lagi dia dah bagi guide tru sms je..
alhamdulilah smpi gak kami
dan berjumpa gak kami..


hah.. sapa yg tak kenal ngan dia..
sapa lagi klu bukan Yan a.k.a umi Qis n Adhwa ni..
aahhaakksss.... kemain lagi si Adhwa ya..
peramah sungguh.. pantang di agah..
nak gelak je dia..
thanks ya Yan...
"cam yg di janji kan.. insyallah hari ni settle.."
so sesi mengambil barang yg dah di janji kan..
borak2 jap.. pastu kena gerak blk umah
sebabnya nak elak jammed..
maklum la jalan Pasir Gudang tu.. memang sentiasa jemmed kan..
sib baik la kami ikut jalan Masai je..
tak berapa nak jemmed..
smpi umah dlm kul 5 lebih gak la..
tapi cocer still panas...
so duk layan Mirul main bola beso tu kat dlm umah je la...




4 ulasan:

atty's berkata...

kan main lagi adhwa gelak .

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
a'ah kty.. memang kemain lagi tomey je tgk

Yan berkata...

aisey laju akak wat entri... hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
harus la laju yan.. hangat terkini